جستجو در سایت

روش های مهاجرت به کانادا

logo

امروزه کانادا یکی از محبوب ترین کشورها در خصوص مهاجرت و اخذ اقامت در بین ایرانیان و سایر ملت ها است. یکی از دلایل آن، باز بودن درب های این کشور به روی مهاجران از سراسر جهان است. کانادا کشوری وسیع است که جمعیت آن نسبت به وسعت آن کم است، لذا دولت کانادا سعی بر افزایش جمعیت دارد.

جهت دریافت مشاوره در خصوص اخذ اقامت کانادا با کارشناسان مجرب سبزینه به شماره 02141383 و در روزهای تعطیل به شماره 09121717717 تماس حاصل فرمایید.

در ادامه به مطالب مختلف در خصوص روش های مختلف جهت مهاجرت به کانادا خواهیم پرداخت.

راه های مهاجرت به کانادا

در بین کشور های مقصدی جهت اخذ اقامت و مهاجرت به آن، نام پرتکرار کانادا بسیار به گوش می خورد. راه های دریافت اقامت کانادا متغییر می باشد. این کشور مهاجران را از لاین و روش های مختلفی پذیرش می نماید که شامل مهاجرت کاری، سرمایه گذاری، مهاجرت تحصیلی و غیره می باشد. با توجه به شرایط متقاضیان، امکانات مختلفی برای مهاجرت افراد وجود دارد که در این مقاله به آن می پردازیم.

اقامت کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کار

کانادا کشوری پیشرفته می باشد اما با مشکل کمبود نیروی کار جدی روبه رو است؛ به همین علت دولت این کشور برای افراد ماهر و متخصص فرصت های شغلی بسیاری را فراهم نموده است. هرساله نزدیک به 300000 نیروی خارجی، با اخذ ویزای کار به این کشور وارد می شوند. فرد متقاضی پس از دریافت پیشنهاد کاری از جانب کارفرما و تمدید آن می تواند جهت اخذ ویزای کار درخواست نماید و پس از دریافت آن میتواند اقامت دائم کشور کانادا را کسب نماید.

مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا برای پرستاران

برای کشوری مانند کانادا که با کمبود نیروی پرستار مواجه می باشد و به حداقل 60 هزار نیروی پرستار احتیاج دارد، اخذ اقامت کانادا عملی امکان پذیر می باشد. میتوان با استفاده از ویزای کاری و یا ویزا اکسپرس اینتری، اقدام به دریافت اقامت کانادا نمود.ویزا کاری برای مشاغلی مانند پرستاری که صرفا براساس مدارک و سابقه کار قابل ارزشیابی هستند، مناسب می باشد زیرا برای یک کارفرما بسیار سخت است که کارمند خود را بدون مصاحبه حضوری تایید نماید.

اقامت کانادا از طریق اسکیل ورکر

یکی از روش های اخذ اقامت کانادا از روش کسب ویزای کار، اسکیل ورکر می باشد. درواقع برای کارگران ماهر، این شرایط فراهم شده است که خود و خانواده شان از روش اسکیل ورکر بتوانند اقامت کانادا را کسب و از کلیه ی حقوق شهروندی کانادا که شامل تحصیل رایگان، خدمات بهداشتی و درمانی و ... می باشد، استفاده نمایند. متقاضی اخذ ویزای اسکیل ورکر می بایست سابقه کاری حرفه ای در زمینه مهارت خود به صورت تمام وقت و یا معادل نیمه وقت آن را در 10 سال گذشته داشته باشد.همچنین داشتن مهارت ارتباط زبانی نسبتا خوب به یکی از زبان های انگلیسی و یا فرانسوی، یکی دیگر از شروط اخذ این ویزا می باشد.

اقامت کانادا از طریق اسکیل ورکر

مهاجرت به کانادا در کانادا از طریق استارتاپ

اگر ایده جدیدی در ذهن دارید و به دنبال راه اندازی کسب و کار خود هستید، این روش برای شما مناسب می باشد. در صورت داشتن بیزینس پلن و طرحی خلاقانه و اشتغال زا، شما نیاز به گرفتن نامه حمایت یک سرمایه گذار کانادایی دارید و بعد از تایید ایده توسط او، پروسه ویزا استارتاپ شکل میگیرد. از شرایط اصلی ویزای استارتاپ کانادا، برخورداری از یک سرمایه اولیه می باشد چرا که دولت کانادا برای اقامت متقاضیان از طریق ویزای استارتاپ هیچ بودجه مالی برای افراد در نظر نمیگیرد.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

در صورتی که متقاضیان کسب و کار مستقل از سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی دارند و یا در حوزه های فرهنگی، هنری و ورزشی فعالیت دارند؛ می توانند از طریق روش خوداشتغالی اقامت دائم کشور کانادا را دریافت نمایند. در نهایت سه گام مهم برای ثبت نام ویزا خود اشتغالی وجود دارد که به شرح زیر می باشد:

تکمیل فرم

احراز هویت

دریافت ویزا

مهاجرت به کانادا برای هنرمندان و ورزشکاران

همانطور که در بالاتر هم گفته شد، به علت ماهیت شغلی ورزشکاران و هنرمندان و مستقل بودن این افراد از سازمان های دولتی و خصوصی، میتوانند از طریق ویزای خود اشتغالی اقامت کانادا را دریافت نمایند. ورزشکاران و هنرمندان متقاضی باید حداقل دو سال سابقه کاری حرفه ای داشته باشند و بتوانند حداقل نمره 35 را از 100 کسب نمایند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه ‌گذاری

با کسب اقامت کانادا از طریق ویزای سرمایه گذاری، فرد متقاضی می تواند از مزایای شرایط اقتصادی و در حال رشد کانادا بهره مند شود. همچنین شما به عنوان سرمایه گذار باید بتوانید تمکن مالی خود را ثابت کنید. این تمکن مالی باید با اسناد بانکی و ملکی ارائه شده توسط شما مطابقت داشته باشد. بیشتر برنامه های مهاجرتی کانادا تمکن مالی حداقل 350 هزار دلار کانادا را درخواست نمایند. شایان ذکر است دریافت این ویزا، آسان نمی باشد و پیچیدگی های زیادی دارد، پس لازم است فرد متقاضی با وکیل مهاجرتی کانادا مشاوره نمایند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت

به طور کل وقتی بحث از ثبت شرکت در کانادا می شود، درباره فردی صحبت میکنیم که یک شرکت یا واحد تجاری را اداره کند. شما میتواند ثبت شرکت خود را از طریق 4 روش زیر ثبت نمایید:

  • خصوصی
  • مشارکتی
  • تعاونی
  • سهامی

انتخاب سرمایه گذار، داشتن بیزینس پلان قوی و توانایی پرداخت هزینه های شرکت، از مهم ترین فاکتورهای اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت می باشند.

مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس

می توان این روش را با روش ثبت شرکت مقایسه نمود؛ منتها با این تفاوت که به جای ثبت شرکت، یک واحد تجاری یا کسب و کار را خریداری می نمایید.در این روش که یکی از روش های سرمایه گذاری هم محسوب می شود، می توانید ویزای work permit کانادا را با خرید کسب و کار به دست آورید و سپس برای دریافت اقامت دائم کانادا درخواست بدهید.

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

چنانچه واجد شرایط دریافت مهاجرت از طریق برنامه های  استانی (PNP) باشید، این روش یکی از بهترین راه های مهاجرت به کانادا می باشد. برنامه های استانی کانادا متناسب با نیاز های خاص هر استان طراحی شده و بیشتر برای گروه های خاص از جمله دانشجویان ماهر، غیر ماهر، کارآفرینان یا دانشجویان بین المللی کاربرد دارد. درصورتی که شما به زبان فرانسوی مسلط هستید، استان کبک می تواند برای شما بهترین انتخاب باشد.

استان‌ های پرطرفدار کانادا برای مهاجرت

با توجه به درخواست های این روزای کانادا، توصیه می شود برای مهاجرت به کانادا، در قدم اول شرایطی که در آن هستید را بسنجید و بعد از آن استان مقصدی خود را به گونه ای انتخاب کنید که ریسک کمتری برای شما داشته باشد.بعد از کسب اقامت، طبق قوانین دولت مرکزی، اختیار این را دارید که هرکجا که تمایل داشتید، زندگی کنید.استان انتاریو با اعطای 98406 بیشترین اقامت را به مهاجرین خود داده است و بعد از آن استان کبک توانسته دومین استان در این کشور در زمینه پذیرش مهاجرین و اعطای اقامت باشد.

مهاجرت تحصیلی به کانادا

کانادا به عنوان سومین کشور جذب دانشجو، دانشگاه های مجهز و معتبری را در خود جای داده است. داشتن پذیرش تحصیلی، قدم اول و شرط اصلی گرفتن ویزا تحصیلی کانادا می باشد. تمکن مالی برای تحصیل در این کشور و همچنین داشتن مدرک زبان مناسب، از قدوم بعدی گرفتن ویزا تحصیلی کشور کانادا است.

شرط معدل شما یکی از مدارک مهم و لازم برای اقدام به کسب ویزا تحصیلی است. هرچقدر معدل شما بالاتر باشد و نمرات بهتری کسب کرده باشید، شانس اخذ ویزا برای شما بهتر می شود. شهر مونترال، بهترین دانشگاه های کشور را در خود جای داده است.

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری  (Express Entry)

اکسپرس اینتری که به معنی ورود سریع می باشد؛ در واقع یه سیستم مهاجرتی که بر مبنای امتیازدهی به متقاضیان است. در این سیستم با توجه به شرایط شما یعنی سن، سابقه کار، مدرک زبان، مدارک تحصیلی و پیشنهاد کاری به شما امتیاز می دهند. هرچه امتیاز تعلق گرفته به شما بیشتر باشد، امتیاز شما نیز افزایش پیدا می کند.خبر خوب این است که کانادا حدود 60 درصد از مهاجران را از طریق برنامه اکسپرس اینتری پذیرش کرده و به شما اقامت دائم این کشور را میدهد.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

در مقایسه با سایر روش های مهاجرتی، پناهندگی آخرین انتخاب است ولی با این وجود، کانادا می تواند در زمینه اخذ پناهندگی، بهترین انتخاب باشد. از سال 1980 تاکنون 1088015 نفر مهاجرت به کانادا را از طریق پناهندگی تجربه کرده اند. اگر شرایط زندگی در کشور خود را به علت های نژاد، ملیت، عضویت در گروه های اجتماعی خاص، عقاید سیاسی و گرایشات جنسی ندارید، می توانید به عنوان پناهنده ویزا بگیرید و در کشوری دیگر زندگی کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

اخذ اقامت از طریق ازدواج یکی از رایج ترین روش های مهاجرت می باشد. از مهم ترین شرایط مهاجرت از طریق کسب ویزای ازدواج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • همسر شما شهروند قانونی کانادا باشد،
  • همسر شما از نظر مالی در شرایطی باشد که بتواند شما را حمایت کند،
  • ازدواج شما از نظر قانونی معتبر باشد.

لازم به ذکر است که در صورت مطلع شدن ساختگی و صوری بودن ازدواج شما، اداره مهاجرت کانادا آن را نمیپذیرد و اقامتی به شما تعلق نمیگیرد.

اخذ اقامت کانادا از طریق تولد فرزند

بر اساس قانون کشور کانادا هر فردی که در خاک کانادا متولد شود، شهروند رسمی کانادا خواهد شد. این قانون حتی برای کودکانی که والدین آنها شهروند کانادا نباشند هم صدق میکند. در صورتی که والدین کودک بیمه خدمات درمانی بین المللی نداشته باشند، موظف به پرداخت تمام هزینه های درمانی هستند.

مهاجرت به کانادا از طریق خانوادگی و اسپانسرشیپ والدین

یکی از محبوب ترین و پرطرفدار ترین روش های اخذ ویزا، از طریق اسپانسرشیپ می باشد. این برنامه به شهروندان و مقیمان کانادا این امکان را میدهد که اعضای خانواده و خویشاوندان نزدیک خود را به کانادا ببرند. توجه داشته باشید که فرد مقیم باید از نظر مالی واجد شرایط باشد و بتواند فرد مهاجر را از طریق مالی حمایت بکند.

بهترین راه مهاجرت تضمینی به کانادا

به منظور امنیت بیشتر کشور کانادا، دولت آن با وضع قوانین جدید، سعی در کنترل کردن مهاجرین خود دارد و حساسیت آن نسبت به متقاضیان دوچندان شده است.

حال برخی از آژانس های مسافرتی به ازای دریافت مبلغ پول بیشتر، وعده ویزا تضمینی را به مسافرین خود می دهند، اما اخذ ویزا هیچ مسئله قابل تضمینی نیست و احتمال دریافت آن با توجه به شرایط حال مسافر متغییر می باشد.

سریع ترین راه مهاجرت به کانادا

سیستم مهاجرتی اکسپرس اینتری یکی از سریع ترین راه های مهاجرت به کانادا است که پردازش به آن بین بازه زمانی 6 ماه الی 1 سال طول می کشد. البته برای افرادی که شرایط لازم را داشته باشند و امتیاز بالایی هم کسب کرده باشند، این روش تبدیل به سریع ترین راه مهاجرتی می شود؛ چرا که نیازی به سرمایه گذاری و اختلال در زمان پردازش آن نیست.

ارزان ترین راه مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت از طریق اسپانسرشیپ و ازدواج، ارزان ترین روش های مهاجرتی می باشند.در روش اول ینی اسپانسرشیپ، تنها نیاز به 475 دلار کانادا برای درخواست مهاجرت و هزینه اپلیکیشن است و لازم نیست که فرد متقاضی سرمایه زیادی داشته باشد.

برای مهاجرت از طریق ازدواج نیز می بایست در ابتدا همه ی فرم های اولیه به صورت اینترنتی تکمیل شود و بعد از آن به شما لیستی از هزینه ها که شامل هزینه ی حق اقامت، هزینه بیومتریک و غیره می باشد نشان داده می شود.

تاثیر تاریخچه سفر (travel history) در اخذ ویزا

مهر های ورود و خروج در پاسپورت شما، تاریخچه سفر یا همان تراول هیستوری شما را میسازد. داشتن یک تاریخچه سفر قوی میتواند راه را جهت اخذ ویزای کانادا هموار تر سازد. حتی در صورت نداشتن ویزای شینگن، این تاریخچه سفر شما است که میتواند به شما کمک کند. به یاد داشته باشید که تراول هیستوری فقط از روی صفحات پاسپورت شما مشخص میشود، پس در نگهداری پاسپورت های قدیمیتان هم کوشا باشید.

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا

مدارک متقاضی جهت ارائه به سفارت می تواند با توجه به روش ویزای او جهت مهاجرت، متغییر باشد. اما مدارک اولیه به این ترتیب می باشد:

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 6 ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس رنگی جدید با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • سند ازدواج یا در صورت طلاق یا فوت همسر، ترجمه سند طلاق و یا گواهی فوت
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل
  • ارائه کارت واکسن دیجیتالی
  • مدارک مالی و گردش چهار ماهه حساب بانکی
  • اسناد ملکی در صورت ارائه سند ملک و ترجمه آن
  • تکمیل فرم اطلاعات فرد متقاضی
  • در صورت داشتن دعوت نامه، ارائه آن
مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا

مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا

همانطور که میدانید کشور کانادا یک کشور دو زبانه می باشد و زبان انگلیسی و فرانسوی هر دو زبان رسمی و مهمی برای زندگی در آن محسوب میشوند اما درک یکی از آنها به تنهایی کافی می باشد. (هرچند که داشتن دوتا مدرک زبان به کسب امتیاز بیشتر به شما کمک میکند)

سه نوع آزمون و مدرک زبان برای مهاجرت به کانادا مورد تایید است:

آیلتس((IELTS : معتبر ترین آزمون سنجش سطح زبان انگلیسی شما است که مدرک آن بین تمامی کشورها معتبر است. توجه داشته باشید اعتبار این مدرک فقط 2 سال است و بعد از آن باید دوباره تمدید شود.

سلیپ (CELPIP) : مشابه آزمون آیلتس می باشد و تنها تفاوت آن در این است که فقط برای کشور کانادا معتبر است.

تف (TEF) : که برای سنجش سطح دانسته های شما از زبان فرانسوی می باشد.

هزینه مهاجرت به کانادا

یکی از مهمترین فاکتورهای مهاجرت برای متقاضیان، هزینه های قبل و بعد مهاجرت می باشد. در کل هزینه های مهاجرت به کانادا به دو بخش هزینه های عمومی و هزینه های مهاجرتی تقسیم می شود. هزینه های عمومی شامل هزینه هایی می شود که در خاک کانادا انجام میشود مثل خرید یا اجاره خانه. منظور از هزینه های مهاجرتی هم هزینه هایی است که فرد متقاضی در راستای درخواست ویزا، ترجمه اسناد، هزینه وکیل و هزینه های مربوط به انگشت نگاری انجام میدهد.

هزینه مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا سبزینه

آژانس گردشگری سبزینه با داشتن بیش از دو دهه سابقه کاری در رابطه با خدمات ویزا و گرفتن وقت سفارت کانادا، همچنین با همراهی کادری مجرب، امکان دریافت اقامت کانادا را برای شما مهیا می سازد. برای مشاوره بیشتر می توانید با آژانس سبزینه با شماره 02141383 تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول مهاجرت به کانادا

اقامت دائم کانادا چیست؟

اقامت دائم یا همان پی آر کانادا، مخصوص مهاجرین و افراد با تابعیت غیر کانادایی میباشد که در این کشور زندگی می نمایند. افرادی که کارت  پی آر را ندارند بعد از تحصیل و یا اتمام کارشان موظف هستند که به کشور خود بازگردند ولی در صورت داشتن اقامت کانادا می توانند ضمن زندگی در این کشور، از خدمات پزشکی، تحصیلی و غیره آن بهره مند شوند.

بهترین شغل برای مهاجرت به کانادا چیست؟

افرادی که قصد دارند با استفاده از ویزای کاری، اقامت کانادا را داشته باشند، باید توجه نمایند که شغل این افراد در طبقه بندی مشاغل مورد نیاز کانادا باشد. حوزه فناوری اطلاعات IT یکی از بخش های روبه رشد در کانادا می باشد که با توجه به نیاز بالای بازار کار کانادا، امسال تبدیل به یکی از شغل های پردرآمد کانادا شد. در کل مشاغل مهندسی از حوزه های در حال توسعه در کانادا محسوب می شوند و می توان گفت بهترین مشاغل حال نیاز کانادا هم محسوب میشوند.

آیا مهاجرت به کانادا بدون وکیل ممکن است؟

حقیقت این است که انجام تمام کارهای مهاجرتی به تنهایی و بدون مشورت با یک فرد متخصص، کمی ریسک پذیر می باشد. اگر یک وکیل و یا مشاوره حرفه ای را در تمام مراحل در کنار خود داشته باشید؛ انجام کارهای اقامتی و شرایط ورود و دریافت ویزا، برای شما تبدیل به مسیری هموار و آسان میشود.

وکیل خود را از ایران انتخاب کنیم یا کانادا؟

اینکه وکیل خود را از ایران انتخاب کنید یا کانادا، تصمیمی می باشد که بر عهده خودتان است اما مزایای انتخاب وکیل از ایران از جمله امکان تماس مستقیم و رفتن به دفتر او، می تواند حس اطمینان بیشتری به شما بدهد.

آیا بدون مدرک تحصیلی می توان به کانادا مهاجرت کرد؟

کانادا یکی از معدود کشورهایی می باشد که امکان مهاجرت بدون مدرک تحصیلی برای متقاضیان را فراهم نموده است. کانادا با طراحی برنامه های مختلف، شرایطی را فراهم کرده است که متقاضیان نه فقط از روی مدارک تحصیلی، بلکه از روی مهارت های فردی آنان هم مورد قضاوت قرار می گیرند.البته مشاغلی که نیاز به مهارت بالا دارند و در سطح A  رتبه بندی می شوند، معمولا نیاز به ارائه مدرک تحصیلی دانشگاهی هستند.

آیا مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان ممکن است؟

قابل توجه افرادی که مایل به مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان هستند؛ گرفتن ویزا بدون مدرک زبان امکان پذیر است ولی احتمال اخذ ویزا کم است و امتیاز شما را بسیار پایین می آورد. پس اگر شرایط دریافت مدرک زبان حتی با نمره پایین را دارید، پیشنهاد ما به شما این است که پس از دریافت آن، اقدام به اخذ ویزا نمایید.

بهترین سن برای مهاجرت به کانادا چقدر است؟

سن شما برای مهاجرت به کانادا از معیار های مهم امتیازدهی سفارت به شما می باشد؛ پس بهتر است با سن مناسب برای هریک از روش های اخذ ویزای کانادا آشنا باشید.. برای مثال در برنامه های سرمایه گذاری مانند خود اشتغالی، بهترین سن برای اخذ این ویزا بین سنین 21 تا 49 سالگی می باشد.همچنین حداکثر سن برای ویزای تحصیلی (حتی برای مقطع دکترا) تا 30 سالگی است. اگر قصد دارید با ویزای کاری وارد خاک کانادا بشوید، بهترین سن برای اقدام به اخذ این ویزا بین سنین 25 الی 54 سالگی است.

این صفحه را به اشتراک بگذاریم:
 172  |
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.

ContantUs