ویزای مولتی کانادا چیست؟

ویزای مولتی کانادا در واقع همان ویزای توریستی کانادا 5 ساله است، که خود زیر مجموعه ویزای موقت کانادا (ویزای اقامت موقت کانادا) می باشد. ویزاهای کانادا به دو دسته کلی ویزای موقت کانادا و ویزای دائم کانادا (کارت PR کانادا) تقسیم می شوند. ویزای مالتی کانادا یا ویزای مولتی کانادا به این معنی می باشد که متقاضی می تواند در مدت اعتبار ویزای خود، به هر تعداد سفر که مایل بود به خاک کانادا ورود و خروج کند، و در هر بار سفر به مدت 6 ماه اقامت داشته باشد. پس از پایان مدت مجاز اقامت 6 ماهه مسافر می بایست از خاک کانادا خروج کرده، و پس از چند ساعت دوباره به خاک کانادا ورود و مجدداً به مدت شش ماه اقامت داشته باشد. ویزای سینگل کانادا بر خلاف ویزای مولتی کانادا به این معنی می باشد که مسافر می تواند تنها یک بار به خاک کانادا ورود کرده، و پس از اتمام سفر اعتبار ویزا نیز باطل و انقضا می گردد.

مدت زمان صدور ویزای مولتیپل کانادا

 

مدت اعتبار ویزا با مدت مجاز اقامت در ویزای کانادا و ویزای هر کشور دیگری متفاوت هستند. مدت اعتبار ویزا به این معنی می باشد که متقاضی می تواند از زمان شروع اعتبار تا زمان پیایان اعتبار ویزای خود به آن کشور سفر نماید. مدت مجاز اقامت به این معنی است که متقاضی می تواند در هر سفر به مدت زمان تعیین شده در آن کشور اقامت داشته باشد. به عنوان مثال مسافراز ویزای توریستی کانادا بر خلاف نامش که به معنی گردشگری می باشد می توان برای اهداف تحصیلی، کاری یا اقامتی نیز استفاده نمود. بدین معنی که متقاضی می تواند ابتدا به وسیله ویزای توریستی کانادا به خاک کانادا ورود کرده، و سپس نسبت به مراحل اداری مربوط به تحصیل، کار یا اقامت اقدام نماید.

مدت اعتبار ویزای مولتیپل کانادا یا همان ویزای توریستی مولتی کانادا به مدت اعتبار گذرنامه فرد منهای یک ماه صادر می گردد. بر خلاف اصطلاح ویزای مولتی کانادا 5 ساله که در بازار ایران رواج یافته، چنانچه گذرنامه متقاضی یک سال اعتبار داشته باشد اعتبار ویزای کانادا 11 ماهه صادر می گردد. لذا توصیه می شود پیش از اقدام برای اخذ ویزای مولتی کانادا نسبت به تمدید گذرنامه اقدام شود. با توجه به قانون اداره گذرنامه در سال 98 گذرنامه هایی را که زیر یک سال اعتبار دارند می توان تعویض و تمدید نمود. اعتبار گذرنامه در اکثر کشورهای جهان به مدت 10 سال می باشد، و ویزای کانادا برای شهروندان آن ها به مدت اعتبار 10 ساله صادر می گردد.

مزایای ویزای بلند مدت مولتی کانادا در چیست؟

مزایای ویزای بلند مدت مولتی کانادا در این است که مسافر می تواند در مدت زمان اعتبار ویزای خود به هر تعداد سفر که مایل بود به خاک کانادا ورود و خروج کند. بر خلاف ویزای سینگل کانادا که مسافر تنها یک بار می تواند به خاک کانادا ورود کند، در ویزای مولتی کانادا یا ویزای چندبار ورود کانادا مسافر می تواند به تعداد نامحدود به خاک کانادا ورود و خروج کند.

چگونه ویزای مولتی کانادا بگیریم؟

همان طور که در صفحات دیگر مربوط به ویزای کانادا واقع در منوی سایت به آن اشاره شد، جهت اخذ ویزای مولتی کانادا بایستی ابتدا از ایجاد یک حساب کاربری و ثبت نام در پرتال سایت رسمی سفارت کانادا آغاز نمود. سپس بایستی نسبت به تکمیل فرم ویزای مولتی کانادا (شامل فرم اطلاعات شخصی، فرم اطلاعات خانوادگی، فرم اطلاعات نماینده خانواده و فرم اسکجل وان) و آپلود مدارک در سایت سفارت کانادا اقدام نمود. در مرحله آخر سایت بر اساس تعداد درخواست ها هزینه ها را تخمین زده، و بایستی نسبت به پرداخت مبلغ تعیین شده اقدام نمود. آژانس مسافرتی سبزینه با در اختیار داشتن کارت اعتباری بین المللی قادر به واریزی سفارت کانادا می باشد.

پس از 1 الی 2 روز ایمیلی از طرف سفارت کانادا دریافت می شود که حاوی موارد ذیل می باشد:

  • برگه بایومتریک کانادا ( برگه انگشت نگاری کانادا یا biometric letter ) به همراه بارکد مختص هر شخص
  • برگه واریزی به سفارت ( برگه transaction approved )
  • برگه اپلیکیشن که حاوی application number است
  • برگه وقت سفارت (در صورتی که اقدام شده باشد)

متقاضی می بایست از زمان دریافت ایمیل تا یک ماه تمامی این برگه ها را به سفارت کانادا در کشور همسایه (ترکیه، ارمنستان، گرجستان، امارات یا آذربایجان) ارائه دهد و انگشت نگاری شود. معمولاً مصاحبه در سفارت کانادا انجام نمی شود، ولی کارشناسان آژانس سبزینه جهت اطمینان برنامه سفر دقیق را در اختیار مسافر قرار می دهند، که در صورت انجام مصاحبه به افسر ویزا ارائه شود.

متقاضی در صورت تمایل می تواند حین ثبت نام و آپلود مدارک در سایت سفارت کانادا نسبت به تعیین وقت سفارت اقدام نماید، که مزیت این روش عدم انتظار در صفوف در سفارت کانادا می باشد. البته در این روش بایستی هزینه های مربوطه در سایت سفارت کانادا پرداخت شود. آژانس سبزینه با در اختیار داشتن کارت اعتباری بین المللی قادر به واریزی و پرداخت آنلاین سفارت کانادا می باشد.

پس از انجام انگشت نگاری متقاضی بایستی به کشور خود بازگشته و 2 هفته الی 3 ماه در انتظار جواب ویزای کانادا بماند.

به علت حساس بودن مراحل اخذ ویزای مولتی کانادا از جمله تکمیل فرم ویزای مولتی کانادا و آپلود مدارک و همچنین ارائه مشاوره در خصوص تهیه مدارک و توصیه های لازم و بایدها و نبایدها در روز انگشت نگاری و مصاحبه توصیه می شود جهت اخذ ویزای مولتیپل کانادا از طریق کارشناسان مجرب آژانس سبزینه اقدام شود.

شرایط اخذ ویزای مولتی کانادا

شرایط اخذ ویزای مولتی کانادا شامل شرایط فردی (مانند سن و تأهل) و مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی کانادا می باشد. زمانی اخذ ویزای مولتی کانادا تضمینی می شود که متقاضی از شرایط ایدئال (ترجیحاً متأهل و بالای 30 سال) و مدارک کافی برخوردار باشد. چنانچه افراد مجرد زیر 30 سال از مدارک کاملی برخوردار باشند، شانس ویزای مولتی کانادا برای آن ها افزایش می یابد. کارشناسان آژانس هواپیمایی سبزینه با بررسی اولیه مدارک فعلی متقاضیان، و پس از عقد قرارداد با ارائه مشاوره در خصوص شرایط ویزای توریستی کانادا و تهیه مدارک لازم، به خصوص مدارک مالی، درصد شانس ویزای مولتی کانادا را افزایش می دهند. در ادامه به معرفی لیست مدارک لازم ویزای مولتی کانادا خواهیم پرداخت.

شرایط اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

دلایل رد شدن ویزای مولتی کانادا یا همان ریجکت شدن می تواند شامل اشتباه در مراحل تکمیل فرم های ویزای کانادا ، تهیه مدارک اشتباه یا ناکافی ، اشتباه در ترجمه یا عدم تهیه مدارک طبق استانداردهای سفارت کانادا ، آپلود فایل مدارک با فرمت اشتباه ، خطا در ریسایز و کامپرس کردن فایل ها ، اشتباه در مصاحبه و ارائه برنامه سفر به افسر ویزا و … باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای مولتیپل کانادا

مدارک لازم برای دریافت ویزای مولتیپل کانادا به شرح ذیل می باشد:

مدارک هویتی

  • ترجمه شناسنامه
  • کارت ملی
  • اصل پاسپورت جدید و امضا شده
  • همه پاسپورت های قدیمی
  • یک قطعه عکس 35 در 45 میلیمتر جدید، رنگی و زمینه سفید
  • سند ازدواج (در صورت تاهل)
  • فرم اطلاعات شخصی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان اخذ ویزا به طور جداگانه تکمیل شود و توسط مسافر امضاء گردد.

مدارک مالی

  • نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی با ذکر موجودی به دلار و ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  • گردش شش ماهه حساب به زبان انگلیسی (که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد.)
  • چنانچه گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند خودرو یا اجاره نامه ملکی (که اجاره داده اید) موجود است نیز ارائه شود.
  • توضیح: مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب، یک ماه می باشد.

مدارک اسناد ملکی

  • اسناد مربوط به ساختمان، زمین یا باغ

مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی و دولتی

  • گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان بخش خصوصی) به زبان انگلیسی و خطاب به سفارت طبق فرمت ارسالی روی سربرگ شرکت با شماره، تاریخ، امضا مدیریت و مهر شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، اعتبار قرارداد کاری، سمت شغلی و حقوق و مزایای سالیانه، نام مدیر مستقیم و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
  • لیست بیمه سه ماه آخر
  • فیش حقوقی سه ماه آخر
  • حکم کارگزینی (برای کارمندان دولتی)

مدارک شغلی برای کارفرمایان

  • آگهی تأسیس
  • آخرین تغییرات در روزنامه رسمی
  • لیست بیمه کارکنان
  • فیش حقوقی دو ماه آخر کارکنان
  • آخرین ليست مالیاتی پرداخت شده
  • نامه تمکن از بانک شرکت و ریز پرینت شش ماه آخر (به زبان انگلیسی و ممهور به مهر بانک)

مدارک برای تاجران

  • کارت بازرگانی
  • گواهی از اتاق بازرگانی
  • لیست پرداخت بیمه
  • آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده

مدارک برای محصلین و دانشجویان

  • گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه یا دانشگاه با ذکر تاریخ مرخصی از تحصیل، جهت سفر به کانادا

مدارک برای وکلا

  • پروانه وکالت
  • لیست بیمه
  • قراردادهای کاری

مدارک برای پزشکان

  • کارت نظام پزشکی
  • پروانه دائم طبابت
  • پروانه مطب
  • بیمه
  • مالیات پرداختی

مدارک برای مهندسان

  • پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
  • مالیات پرداختی
  • بیمه
  • قراردادهای کاری

مدارک برای مشاغل آزاد

  • پروانه بهره برداری
  • جواز کسب
  • بیمه پرداختی
  • قرارداد کاری
  • فعالیت های تجاری
  • آخرین مالیات پرداختی

مدارک برای بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی و فیش حقوقی دو ماه آخر (در صورت افزایش حقوق، حكم افزایش حقوق بازنشستگی نیز ارائه شود)

دعوتنامه اقوام و آشنایان

دعوت نامه شامل اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی ، نسبیت ، علت مسافرت متقاضی ، تلفن و آدرس ، مدت اقامت ، و هرگونه موارد مرتبط دیگر(دعوتنامه بعد از تنظیم باید به امضا و مهر دفتر ثبت (Notary Public) برسد ؛

مدارک شخص دعوت کننده : ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card) ، گذرنامه کانادائی ، شناسنامه کانادائی (Canadian Birth Certificate) ، یا کارت اقامت (PR CARD) از سمت شخص دعوت کننده الزامی است. همچنین ، سایر مدارک شخص دعوت کننده ، شامل گواهی اشتغال به کار ، نامه بانک ، برگه های مالیاتی (Notice of Assessment) ، و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیاری بر نتیجه درخواست ویزای شخص دعوت شونده دارند.

رضایتنامه محضری

در صورت سفر فرزندان زیر هجده سال با یکی از والدین (درصورت طلاق والدین) ارائه رضایت نامه محضری یا حکم حضانت فرزند الزامی است. رضایتنامه باید از طرف فردی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

*کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی با مهر مترجم ترجمه شود

قیمت و هزینه اخذ ویزای مولتی کانادا 5 ساله

قیمت و هزینه اخذ ویزای مولتی کانادا 5 ساله با دعوتنامه از کانادا 850 دلار آمریکا، و بدون دعوتنامه 398 دلار آمریکا می باشد. ویزای مولتی کانادا با دعوتنامه از کانادا به این معنی می باشد که شرکت توریستی در کانادا که با سبزینه همکاری می کند تأمین کننده دعوتنامه برای متقاضیان خواهد بود. مزیت ویزای مولتی کانادا با دعوتنامه توسط آژانس سبزینه در این است که این نوع دعوتنامه ممهور به مهر notary دولت کانادا می باشد، و بهترین نوع دعوتنامه است. شانس اخذ ویزای مولتی کانادا با چنین دعوتنامه ای افزایش می یابد.

هزینه ویزای مولتی کانادا تضمینی

چنانچه اخذ ویزای مولتی کانادا بدون دعوتنامه انجام شود، متقاضی بایستی دعوتنامه از کانادا تهیه نماید، یا در غیر این صورت واچر رزرو هتل به سفارت ارائه دهد. ارزش دعوتنامه ها بسته به شخص دعوت کننده متفاوت می باشد، بدین معنی که برخی دعوتنامه هایی که از طرف فردی با موقعیت شغلی مناسب باشد از ارزش بالاتری برخوردار بوده، و درصد شانس ویزای مولتی کانادا را افزایش می دهد.

مدت زمان اخذ ویزای مولتی کانادا

مدت زمان اخذ ویزای مولتی کانادا از اولین مرحله، یعنی ایجاد حساب کاربری و ثبت نام در سایت سفارت کانادا ، تا آخرین مرحله، یعنی پیکاپ ویزای مولتی کانادا از ترکیه ، ارمنستان ، گرجستان ، امارات و آذربایجان بسته به میزان تقاضا و شلوغی و سفارت انتخاب شده در یکی از کشورهای همسایه حدود 2 هفته تا 3 ماه به طول می انجامد.

خدمات ویزا آژانس هواپیمایی سبزینه در حوزه کانادا شامل اخذ ویزا کانادا مولتی 5 ساله توریستی ، خدمات سفارت شامل تکمیل فرم ویزای مولتی کانادا ، آپلود مدارک برای سفارت کانادا ، واریزی سفارت کانادا ، وقت سفارت کانادا آنلاین ، ارائه مشاوره در خصوص تهیه مدارک لازم ویزای مولتی کانادا ، ارائه توصیه های لازم در روز انگشت نگاری و مصاحبه ، رزرو بلیت هواپیما ، رزرو هتل خارجی ، تهیه بیمه مسافرتی و پیکاپ ویزا مولتی کانادا از آنکارا ، استانبول ، ایروان ، تفلیس ، دبی و باکو می باشد.

متقاضیان اخذ ویزای مولتی کانادا پنج ساله توریستی می توانند جهت کسب مشاوره رایگاه در خصوص موارد فوق با کارشناسان مجرب آژانس هواپیمایی سبزینه تماس حاصل فرمایند.