چگونه ویزای توریستی کانادا بگیریم؟

ویزای توریستی کانادا چیست؟

ویزای توریستی کانادا یا ویزای ویزیتور کانادا زیر مجموعه ویزای اقامت موقت کانادا می باشد، که می توان با توجه به نوع آن (سینگل یا مولتی) وارد خاک کانادا شد و هر بار به مدت معینی اقامت داشت.

گرفتن ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا سینگل یا یک بار ورود به این معنی می باشد که متقاضی می تواند تنها یک بار به خاک کانادا ورود کند، و پس از اتمام سفر ویزای ایشان باطل و انقضاء می گردد. ویزای توریستی کانادا مولتی یا چندبار ورود به این معنی می باشد که مسافر می تواند در طول مدت اعتبار ویزای خود تا هر چند بار که مایل بود به خاک کانادا ورود و خروج کند.

 

سبزینه، به عنوان آژانس مسافرتی ویزا کانادا ، ابتدا شرایط و مدارک فعلی متقاضی را بررسی نموده، و درصد شانس اخذ ویزا کانادا را اعلام می نماید. چنانچه متقاضی از مدارک کافی برخوردار نباشد، آژانس سبزینه از عقد قرارداد با وی خودداری می نماید.

خدمات ویزا کانادا آژانس سبزینه شامل اخذ ویزا کانادا ، وقت سفارت کانادا در آنکارا ، استانبول ، تفلیس و دبی ، تکمیل فرم ویزا کانادا ، آپلود مدارک کانادا در سایت سفارت ، واریزی سفارت کانادا ، ارائه مشاوره در خصوص تهیه مدارک مورد نیاز ، تنظیم برنامه سفر جهت ارائه به سفارت ، ارائه توصیه های لازم در خصوص باید ها و نباید ها در روز وقت سفارت ، پیکاپ ویزا از آنکارا ، استانبول ، تفلیس و دبی ، صدور بیمه مسافرتی ، خرید بلیت هواپیما به کانادا و رزرو هتل کانادا می باشد.

لازم به ذکر می باشد خدمات فوق به صورت جداگانه و تفکیک شده نیز ارائه می گردد.

متقاضیان می توانند جهت مشاوره ویزا کانادا با کارشناسان مجرب آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایند. کمی پایین تر لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا ذکر شده است.

جهت مشاهده ویزا های اخذ شده توسط سبزینه ، بر روی لینک اینستاگرام واقع در فوتر پایین صفحه کلیک نمایید.

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا در نخستین گام از ایجاد یک حساب کاربری و ثبت نام در پرتال سایت رسمی سفارت کانادا آغاز می شود. ثبت نام برای ویزای کانادا از طریق مراجعه حضوری به سفارت کانادا در یکی از کشورهای همسایه، مانند سفارت کانادا در ترکیه ، ارمنستان، گرجستان یا امارات، نیز امکان پذیر می باشد، لکن به علت هزینه های سفر توصیه می شود ثبت نام ویزای کانادا آنلاین انجام شود.

پس از ثبت نام بایستی نسبت به پر کردن فرم ویزای کانادا (شامل فرم اطلاعات شخصی، فرم اطلاعات خانواده، فرم اطلاعات نماینده خانواده و فرم اسکجل وان) و آپلود مدارک کانادا (بارگذاری مدارک در سایت سفارت کانادا) اقدام نمود.

پس از 2 الی 3 روز ایمیل بایومتریک کانادا (ایمیل تاییدیه انگشت نگاری کانادا) ارسال می شود، و متقاضی از زمان دریافت ایمیل تا یک ماه فرصت دارد جهت انگشت نگاری به سفارت کانادا در ترکیه، ارمنستان، گرجستان یا امارات مراجعه کند. همچنین می توان با انتخاب گزینه وقت دهی جهت مراجعه به سفارت نوبت گرفت، که البته در این روش بایستی هزینه مازاد به سفارت کانادا پرداخت شود. مزیت این روش عدم انتظار در صفوف جهت انجام امور اداری در سفارت می باشد.

پس از طی کردن مراحل فوق بایستی در انتظار جواب ویزای کانادا ماند، که حدوداً یک الی دو ماه به طول می انجامد. زمانی که ویزای متقاضی صادر می گردد دیگر نیازی به مراجعه حضوری به سفارت کانادا در کشور همسایه نیست، بلکه با انجام خدمات پیکاپ ویزا از کشور همسایه توسط آژانس سبزینه گذرنامه مسافر به کشور همسایه ارسال، و برچسب ویزا در آن الحاق شده، و سپس به ایران بازگردانده می شود.

انواع ویزای توریستی کانادا

انواع ویزای توریستی کانادا شامل ویزای توریستی سینگل کانادا (یکبار ورود) و ویزای توریستی مولتی کانادا (چندبار ورود) می شود. ویزاهای کانادا به دو دسته کلی ویزای موقت کانادا (اقامت موقت کانادا) و ویزای دائم کانادا (کارت PR کانادا) تقسیم می شود، که ویزا توریستی کانادا خود زیرمجموعه ویزای موقت کانادا قرار می گیرد. اعتبار ویزای توریستی کانادا مولتی 5 ساله و مدت مجاز اقامت در هر بار 6 ماه می باشد. بدین معنی که مسافر در بازه زمانی 5 سال می تواند هر چند بار که مایل بود به کانادا سفر کرده، و در هر سفر به مدت 6 ماه اقامت داشته باشد. پس از 6 ماه مسافر بایستی خاک کانادا را ترک کرده و پس از چند ساعت می تواند مجدداً به خاک کانادا ورود کند. با وجود اینکه مدت اعتبار ویزای کانادا توریستی 5 ساله صادر می گردد، اما اعتبار ویزا با پایان اعتبار پاسپورت پایان می یابد. به عنوان مثال چنانچه گذرنامه متقاضی 3 سال اعتبار داشته باشد، اعتبار ویزای 5 ساله کانادا پس از 3 سال پایان می یابد.

ویزای سینگل کانادا

ویزای سینگل کانادا دیگر صادر نمی گردد، و امروزه دولت کانادا تنها ویزای مولتیپل کانادا به مدت 5 ساله صادر می کند. ویزای سینگل به این معنی است که مسافر تنها یک بار می تواند به کانادا سفر کند، و پس از پایان سفر اعتبار ویزای وی باطل می گردد.

ویزای مولتی کانادا

ویزای مولتی کانادا به این معنی است که مسافر می تواند در مدت اعتبار ویزای خود هر چند بار که مایل بود به کانادا سفر کند. ویزای مولتی کانادا 5 ساله صادر می گردد، ولی با پایان اعتبار گذرنامه ویزای کانادا باطل می گردد. توصیه می شود پیش از اقدام برای ویزای مولتی کانادا 5 ساله ابتدا نسبت به تمدید گذرنامه جدید اقدام شود.

ویزای توریستی کانادا با دعوتنامه به چه صورت است؟

ویزای توریستی کانادا با دعوتنامه رسمی از طرف شرکت توریستی در کانادا که با آژانس سبزینه همکاری می کند قابل اخذ می باشد. این نوع دعوتنامه رسمی ممهور به مهر notary دولت کانادا می باشد، و بهترین نوع دعوتنامه می باشد. شانس ویزای کانادا با دعوتنامه رسمی از طرف شرکت توریستی در کانادا افزایش می یابد. زمانی اخذ ویزای کانادا تضمینی می شود که متقاضی از شرایط (ترجیحاً متأهل و بالای 30 سال) و مدارک کافی برخوردار باشد.

در صورت عدم استفاده از دعوتنامه سبزینه، متقاضی می بایست نسبت به تهیه دعوتنامه که در آن نام و نشانی دعوت کننده ذکر شده باشد اقدام نماید. در غیر این صورت، متقاضی می بایست نسبت به تهیه واچر رزرو هتل اقدام نماید، که جزئی از خدمات ویزای سبزینه نیز می باشد.

ویزای توریستی کانادا بدون دعوتنامه به چه صورت است؟

ویزای توریستی کانادا بدون دعوتنامه بایستی به همراه واچر رزرو هتل اخذ گردد. دولت کانادا زمانی ویزای توریستی را صادر می کند که از محل اقامت متقاضی در کانادا اطمینان حاصل نماید. دلیل این کار، قانع شدن افسر ویزا در خصوص توانایی تأمین هزینه های سفر می باشد.

هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی

هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی با دعوتنامه رسمی از شرکت توریستی همکار در کانادا 850 دلار آمریکا می باشد. هزینه ویزای کانادا بدون دعوتنامه 398 دلار آمریکا می باشد.

هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا شامل شرایط فرد (سن و تأهل) و مدارک لازم جهت ارائه به سفارت می باشد. زمانی اخذ ویزای توریستی کانادا تضمینی می شود که متقاضی از شرایط مناسب (ترجیحاً متأهل و بالای 30 سال) و مدارک کافی برخوردار باشد. البته این مطلب به این معنی نیست که افراد مجرد زیر 30 سال از شانس ویزای کانادا کمتری برخوردار هستند، بلکه اگر مدارک این افراد تکمیل باشد، اخذ ویزا کانادا تضمینی خواهد شد. در ادامه به معرفی لیست کامل مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا خواهیم پرداخت.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا شامل موارد ذیل می باشد:

مدارک هویتی

  • اصل گذرنامه جدید امضا شده
  • گذرنامه های قدیمی
  • یک قطعه عکس جدید 35 در 45 میلیمتر رنگی و زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه
  • کارت ملی
  • سند ازدواج (در صورت تأهل)
  • فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به طور جداگانه تکمیل و توسط مسافر امضا گردد

مدارک مالی

  • نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و ذکر موجودی به دلار و ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  • گردش شش ماهه حساب به زبان انگلیسی که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه مسافر باشد
  • چنانچه گواهی سپرده بلند مدت ، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار ، سند اتومبیل یا اجاره نامه ملکی (که اجاره داده اید) موجود است نیز ارائه شود
  • توضیح: مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب، یک ماه می باشد.

مدارک اسناد ملکی

  • اسناد مربوط به ساختمان، زمین یا باغ

مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی و دولتی

  • گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان بخش خصوصی) به زبان انگلیسی خطاب به سفارت طبق فرمت ارسالی روی سربرگ شرکت با تاریخ، شماره، مهر شرکت و امضا مدیریت (با ذکر تاریخ شروع به کار، اعتبار قرارداد کاری، سمت شغلی و حقوق و مزایای سالیانه، نام مدیر مستقیم و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
  • فیش حقوقی سه ماه آخر
  • لیست بیمه سه ماه آخر
  • حکم کارگزینی (برای کارمندان دولتی)

مدارک شغلی برای کارفرمایان

  • آگهی تاسیس شرکت
  • آخرین تغییرات شرکت در روزنامه رسمی
  • آخرین ليست مالیاتی پرداخت شده
  • لیست بیمه کارکنان
  • فیش حقوقی دو ماه آخر کارکنان
  • نامه تمکن از بانک شرکت و ریز پرینت شش ماه آخر (به زبان انگلیسی و ممهور به مهر بانک)

مدارک برای تاجران

  • گواهی از اتاق بازرگانی
  • کارت بازرگانی
  • آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • لیست پرداخت بیمه

مدارک برای محصلین و دانشجویان

  • گواهی اشتغال به تحصیل از مدارس یا دانشگاه با ذکر تاریخ مرخصی از تحصیل جهت سفر به کانادا

مدارک برای وکلا

  • پروانه وکالت
  • قراردادهای کاری
  • لیست بیمه

مدارک برای پزشکان

  • پروانه مطب
  • پروانه دائم طبابت
  • کارت نظام پزشکی
  • مالیات پرداختی
  • بیمه

مدارک برای مهندسان

  • پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
  • قراردادهای کاری
  • مالیات پرداختی
  • بیمه

مدارک برای مشاغل آزاد

  • جواز کسب
  • پروانه بهره برداری
  • آخرین مالیات پرداختی
  • بیمه پرداختی
  • قرارداد کاری
  • فعالیت های تجاری

مدارک برای بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی و فیش حقوقی 2 ماه آخر (در صورت افزایش حقوق، حكم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)

دعوتنامه اقوام و آشنایان

دعوتنامه شامل اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی ، نسبیت ، علت مسافرت متقاضی ، تلفن و آدرس ، مدت اقامت ، و هرگونه موارد مرتبط دیگر(دعوتنامه بعد از تنظیم باید به امضا و مهر دفتر ثبت (Notary Public) برسد ؛

مدارک شخص دعوت کننده : ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card) ، گذرنامه کانادائی ، شناسنامه کانادائی (Canadian Birth Certificate) ، یا کارت اقامت (PR CARD) از سمت شخص دعوت کننده الزامی است. همچنین ، سایر مدارک شخص دعوت کننده ، شامل گواهی اشتغال به کار ، نامه بانک ، برگه های مالیاتی (Notice of Assessment) ، و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیاری بر نتیجه درخواست ویزای شخص دعوت شونده دارند.

رضایت نامه محضری

در صورت سفر فرزندان زیر 18 سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایتنامه محضری یا حکم حضانت فرزند الزامی می باشد. رضایت نامه بایستی از طرف شخصی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

*همه مدارک می بایست به زبان انگلیسی با مهر مترجم ترجمه شود.

مدت زمان جواب ویزای توریستی کانادا

مدت زمان جواب ویزای توریستی کانادا از اولین مرحله یعنی ایجاد حساب کاربری تا آخرین مرحله یعنی پیکاپ ویزا از کشور همسایه حدود یک الی سه ماه به طول می انجامد. میزان تقاضا و شلوغی در سفارت کانادا در کشورهای مختلف متفاوت است. متقاضیان ویزای توریستی کانادا بایستی جهت آگاهی از وضعیت شلوغی سفارت ها در شهرهای آنکارا، استانبول، دبی، ابوظبی، ایروان، تفلیس و باکو در لحظه با کارشناسان آژانس هواپیمایی سبزینه تماس حاصل فرمایند.

مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

مدت اعتبار ویزای توریستی کانادا مولتی 5 ساله می باشد. به این معنی که متقاضی می تواند در بازه زمانی پنج سال به هر تعداد که مایل بود به کانادا سفر کرده، و هر بار به مدت شش ماه در کانادا اقامت داشته باشد. متقاضی بایستی پس از شش ماه از خاک کانادا خروج، و پس از چند ساعت دوباره به خاک کانادا ورود نماید. اعتبار ویزای کانادا با اتمام اعتبار گذرنامه به پایان می رسد. به عنوان مثال چنانچه گذرنامه فردی 3 سال اعتبار داشته باشد، علی رغم اعتبار 5 ساله ویزای کانادا ، ویزای وی پس از 3 سال ابطال می گردد. لذا به علت اعتبار 5 ساله گذرنامه در ایران توصیه می شود پیش از اقدام به اخذ ویزای کانادا توریستی ، نسبت به تمدید گذرنامه اقدام شود.

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا

علت رد شدن ویزای توریستی کانادا می تواند شامل دلایل مختلفی از جمله تراول هیستوری ضعیف (سابقه سفر به کشورهای شینگن و غیر شینگن)، family ties (به معنی ارتباطات خانوادگی)، مدارک ناکافی یا اشتباه در آپلود مدارک و برنامه سفر ناقص باشد. هر دلیلی که افسر ویزا را قانع به بازگشت متقاضی به کشورش نکند می تواند منجر به ریجکت ویزای کانادا شود. عنوان family ties به این معنی است که گاهی به علت نداشتن وابستگی های خانوادگی در ایران (همسر، فرزند و …) ویزای کانادا ریجکت می شود. گاهی نیز به علت شک کردن افسر ویزا به عدم بازگشت مسافر به ایران به علت وابستگی های خانوادگی در کانادا (پدر، مادر، برادر، خواهر و …) ممکن است ویزای کانادا ریجکت شود. در صورتی که متقاضی دعوتنامه ای از بستگان خود در کانادا در دست دارد، بایستی به اصطلاح دعوتنامه قوی ای داشته باشد. متقاضیان می توانند جهت آگاهی از علت های ریجکتی ویزای کانادا و پییشگیری از آن با کارشناسان آژانس مسافرتی سبزینه تماس حاصل فرمایند.

ویزای توریستی کانادا از سبزینه

متقاضیان محترم می توانند جهت کسب مشاوره در خصوص دریافت ویزای کانادا ، وقت سفارت کانادا ، تکمیل فرم ویزای توریستی کانادا ، آپلود مدارک در سایت سفارت کانادا ، تهیه مدارک لازم اخذ ویزا ، بایدها و نبایدها در روز انگشت نگاری و مصاحبه ، تهیه بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، دریافت بیمه مسافرتی آنلاین ، پیکاپ ویزا کانادا از ترکیه ، ارمنستان ، گرجستان ، امارات و آذربایجان با کارشناسان مجرب آژانس هواپیمایی سبزینه تماس حاصل فرمایند.