ویزای آلمان

ویزای شینگن آلمان

خدمات ویزای آلمان بر خلاف دیگر ویزاهای شینگن در شرکت ویزامتریک آلمان در تهران ( Visametric Iran Germany ) انجام می پذیرد. به این معنی که متقاضی می بایست جهت تحویل مدارک و انگشت نگاری به شرکت ویزامتریک تهران مراجعه نماید.

سبزینه، به عنوان آژانس مسافرتی ویزای آلمان ، ابتدا با بررسی مدارک فعلی متقاضی درصد شانس اخذ ویزای آلمان را برآورد می نماید. چنانچه متقاضی از مدارک مورد نیاز و شرایط لازم برای ویزای آلمان برخوردار نباشد، شرکت سبزینه از عقد قرارداد با وی خودداری می نماید.

خدمات ویزا آژانس سبزینه در حوزه آلمان شامل اخذ ویزای المان ، اخذ وقت سفارت آلمان ( وقت ویزامتریک آلمان )، تکمیل فرم ویزا آلمان ، ارائه مشاوره در خصوص تهیه مدارک مورد نیاز ، تنظیم برنامه سفر جهت ارائه به ویزامتریک ، ارائه توصیه های لازم در خصوص باید ها و نباید ها در روز وقت سفارت ، رزرو پرواز خارجی ، رزرو هتل با کارت اعتباری بین المللی و صدور بیمه مسافرتی آنلاین می باشد.

لازم به ذکر می باشد خدمات فوق به صورت تفکیک شده نیز ارائه می گردد.

متقاضیان می توانند جهت مشاوره ویزای آلمان با کارشناسان مجرب سبزینه تماس حاصل فرمایند. کمی پایین تر لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای آلمان ذکر شده است.

جهت مشاهده ویزای آلمان و دیگر ویزاهای شنگن اخذ شده توسط آژانس هواپیمایی سبزینه، بر روی لینک اینستاگرام سبزینه واقع در فوتر پایین صفحه کلیک نمایید.

 

ویزای شینگن آلمان دارای شرایطی متفاوت با دیگر ویزاهای شینگن می باشد. جهت اخذ ویزای آلمان بایستی مدارک اصل را به دفتر ویزامتریک آلمان در تهران ارائه نمود. زمانی اخذ ویزای آلمان تضمینی می شود که متقاضی از شرایط مناسب و مدارک کامل برخوردار باشد. آژانس سبزینه تا کنون در زمینه اخذ ویزای توریستی آلمان موفق بوده، و با انجام کلیه مراحل اخذ ویزای شنگن آلمان و ارائه مشاوره کامل در خصوص تهیه مدارک لازم آماده خدمت رسانی به متقاضیان ویزا آلمان می باشد.

ویزای شینگن آلمان

چگونه ویزای آلمان بگیریم؟

نخستین گام جهت اخذ ویزا آلمان گرفتن وقت سفارت آلمان ( وقت ویزامتریک آلمان ) به صورت آنلاین می باشد. جهت تعیین وقت سفارت بایستی به سایت رسمی سفارت آلمان مراجعه کرده، و نسبت به تکمیل فرم اطلاعات شخصی و نوع ویزای درخواستی و سپس پرداخت آنلاین اقدام نمود. قدم بعدی تهیه مدارک لازم ویزای آلمان جهت ارائه به دفتر visametric آلمان در تهران می باشد، که می توانید کمی پایین تر لیست کامل مدارک مورد نیاز ویزای آلمان را مطالعه نمائید.

تفاوت ویزای شنگن آلمان با دیگر ویزاهای شنگن در این است که بایستی مدارک اصل (ترجمه نشده) را به دفتر ویزامتریک آلمان در روز تعیین شده ارائه، و سپس نسبت به انگشت نگاری و مصاحبه اقدام نمود.

چنانچه متقاضی از شرایط مناسب (ترجیحاً سن بالای 30 سال، متأهل و دارای سابقه سفر مناسب به هر کشوری در جهان) برخوردار باشد، و مدارک وی (خصوصاً مدارک مالی و شغلی) تکمیل باشد می توان گفت اخذ ویزای آلمان تضمینی می شود.

انواع ویزای آلمان

انواع ویزای آلمان شامل ویزای کوتاه مدت آلمان ، ویزای توریستی آلمان ، ویزای تجاری آلمان ، ویزای تحصیلی آلمان ، ویزای کاری آلمان ( ویزای طولانی مدت )، ویزای ملاقات خانواده و دوستان آلمان ، ویزای ترانزیت فرودگاهی آلمان و ویزای ورود مجدد آلمان می باشد، که در ادامه به معرفی هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

ویزای کوتاه مدت آلمان

ویزای کوتاه مدت آلمان می تواند به ویزای نوع a ( ویزای ترانزیت فرودگاهی )، ویزای نوع b (با مدت مجاز اقامت 5 روزه) یا ویزای نوع c ( ویزای توریستی ) اشاره داشته باشد، که دارای مدت مجاز اقامت کوتاه مدت (معمولاً زیر 90 روز) باشند.

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان یا ویزای نوع c آلمان به روادیدی اطلاق می گردد که جهت اهداف گردشگری اخذ می گردد. این نوع ویزا در صورتی که به صورت مولتی صادر گردد معمولا به مدت اعتبار 180 روزه و مدت مجاز اقامت 90 روزه می باشد. به علت سختگیری ویزای آلمان برای ایرانیان این احتمال وجود دارد که مدت اعتبار ویزای شنگن آلمان و مدت مجاز اقامت به مقدار کمتری صادر گردد. گاهاً شاهد صدور ویزای آلمان به مدت اعتبار 1 ماهه و مدت مجاز اقامت 7 روزه نیز بوده ایم.

ویزای توریستی آلمان بدون دعوتنامه

ویزای توریستی آلمان بدون دعوتنامه در صورتی که متقضای در مدارک خود واچر رزرو هتل به همراه دارد قابل اخذ می باشد.

ویزای توریستی آلمان با دعوتنامه

ویزای توریستی آلمان با دعوتنامه نمایشگاهی ، کاری ، تحصیلی یا از اقوام و آشنایان قابل اخذ می باشد. چنانچه متقاضی دعوتنامه اقوام و آشنایان از آلمان به همراه دارد بایستی آدرس محل اقامت، شماره تلفن و نام شخص دعوت کننده را در فرم درخواست ویزای آلمان درج نماید. در صورت اخذ ویزای آلمان با دعوتنامه اقوام و آشنایان دیگر نیازی به واچر رزرو هتل نمی باشد. اعتبار دعوتنامه از آلمان ، فارغ از اینکه شخص دعوت کننده از اقوام درجه یک باشد یا یک دوست باشد، به وضعیت مالی و شغلی شخص دعوت کننده به دلیل تأمین هزینه های مهمان بستگی دارد. به این معنی که هر چه وضعیت مالی شخص دعوت کننده مناسب تر باشد، اعتبار دعوتنامه نیز بالاتر است، و تضمین ویزای آلمان نیز افزایش می یابد.

ویزای تجاری آلمان

ویزای تجاری آلمان در واقع همان ویزای نوع c آلمان می باشد که به اهداف تجاری اخذ می گردد. جهت اخذ ویزای تجاری آلمان ، متقاضی بایستی دعوتنامه از یک شرکت در آلمان که مرتبط با تخصص وی است به همراه داشته باشد. چنانچه مدارک دیگری که نشان دهنده همکاری بین شرکت در ایران و شرکت در آلمان باشد بایستی ارائه شود. ویزای تجاری المان برای کسانی اخذ می گردد که هدف از سفرشان بازدید از یک شرکت، کارخانه، نمایشگاه یا شرکت در یک کنفرانس می باشد.

ویزای تحصیلی آلمان (ویزای طولانی مدت)

ویزای تحصیلی آلمان یا ویزای طولانی مدت به ویزایی اطلاق می گردد که برای اهداف تحصیلی برای مدت بیش از 90 روز اخذ می گردد. مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان شامل پذیرش تحصیلی از آلمان و دیگر مدارک لازم برای ویزای شینگن می باشد.

ویزای کاری آلمان (ویزای طولانی مدت)

ویزای کاری آلمان یا ویزای طولانی مدت به روادیدی گفته می شود که جهت اهداف کاری و شغلی در آلمان برای مدت بیش از 90 روز صادر می گردد. به این نوع روادید کارت آبی نیز اطلاق می گردد، که مدت اعتبار آن تا 4 سال و قابل تبدیل به اقامت دائم آلمان می باشد. مدارک لازم برای ویزای کاری آلمان شامل پیشنهاد شغلی از آلمان در کنار دیگر مدارک لازم برای ویزای شینگن می باشد، که کمی پایین تر به لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای آلمان اشاره شده است.

ویزای ملاقات خانواده و دوستان آلمان

ویزای ملاقات خانواده و دوستان برای اشخاصی اخذ می گردد که قصد دیدار از اقوام و آشنایان در آلمان دارند. شرایط لازم برای ویزای ملاقات خانواده و دوستان شامل تکمن قوی شخص دعوت کننده به منظور اثبات توانایی تأمین مالی برای اقامت و هزینه های مسافر در کنار دیگر مدارک لازم ویزای شنگن می باشد، که کمی پایین تر به معرفی هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

ویزای ترانزیت فرودگاهی آلمان

ویزای ترانزیت فرودگاهی یا ویزای نوع a به نوعی از ویزا گفته می شود که به منظور تعویض پرواز در خاک آلمان به مقصدی خارج از حوزه شنگن اخذ می گردد. در این نوع ویزا شخص اجازه خروج از فرودگاه را ندارد.

ویزای ورود مجدد آلمان

ویزای ورود مجدد آلمان یا ویزای بازگشت آلمان مخصوص اشخاصی است که مجوز اقامت دائم آلمان را دارند. چنانچه این اشخاص قصد بازگشت به آلمان داشته باشند ولی کارت اقامت آلمان آن ها مفقود، دزدیده یا اعتبار آن به پایان رسیده باشد، نیاز به اخذ ویزای بازگشت آلمان دارند.

شرایط دریافت ویزای آلمان چیست؟

شرایط دریافت ویزای آلمان

شرایط دریافت ویزای آلمان به معنی شرایط فرد متقاضی و مدارک لازم جهت اخذ ویزای آلمان می باشد. زمانی اخذ ویزای آلمان تضمینی می شود که متقاضی از شرایط مناسب و مدارک کامل برخوردار باشد. معمولا افراد متأهل بالای 30 سال از شانس ویزای آلمان بیشتری برخوردار هستند. کمی پایین تر به معرفی لیست کامل مدارک لازم برای ویزای آلمان خواهیم پرداخت.

مراحل دریافت ویزای آلمان

مراحل دریافت ویزای آلمان در گام نخست شامل تعیین وقت سفارت در سایت رسمی سفارت آلمان می باشد. در این مرحله بایستی نسبت به تکمیل فرم درخواست ویزای آلمان (درج اطلاعات شخصی و نوع ویزای درخواستی) و پرداخت آنلاین اقدام نمود. متقاضی پس از این مرحله بایستی در انتظار ایمیل تأییدیه وقت سفارت باشد، که در آن زمان مراجعه حضوری به دفتر ویزامتریک آلمان مشخص شده است. دفتر ویزامتریک دفتری است که مسئولیت امور اداری مربوط به اخذ ویزای آلمان را بر عهده گرفته است، و سفارت آلمان دیگر مسئول امور مربوط به اخذ روادید نمی باشد.

پس از تعیین وقت سفارت آلمان، متقاضی می بایست در روز مقرر به دفتر ویزامتریک تهران مراجعه، و نسبت به ارائه اصل مدارک (بدون ترجمه) به ویزامتریک، انگشت نگاری و مصاحبه اقدام نماید. سپس متقاضی می بایست تا زمان جواب ویزای آلمان خود منتظر بماند.

چنانچه جهت اخذ ویزای توریستی آلمان از طریق آژانس هواپیمایی سبزینه اقدام شود، تمام مراحل اخذ ویزای آلمان به همراه مشاوره کامل در خصوص تهیه مدارک و ارائه توصیه های لازم در روز وقت سفارت جهت ارائه مدارک و مصاحبه توسط کارشناسان مجرب آژانس هواپیمایی سبزینه انجام خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان شامل موارد ذیل می باشد:

  • شناسنامه
  • اصل پاسپورت که دارای 2 صفحه خالی باشد به همراه کپی صفحه مشخصات پاسپورت
  • پر کردن فرم ویزای آلمان
  • دو قطعه عکس 45 در 35 میلیمتر با زمینه سفید (توجه داشته باشید که عکس بایستی در 12 ماه اخیر تهیه شده باشد.)
  • تکمیل پرسشنامه امنیتی
  • برگه بیمه مسافرتی
  • کپی تمام ویزاهای درخواست شده در 5 سال اخیر
  • مسیر سفر (برنامه سفر)
  • بلیط هواپیما یا رزرو پرواز
  • واچر رزرو هتل
  • مدارک محل اقامت و تأمین هزینه سفر
  • اصل و کپی دعوتنامه (توجه داشته باشید که تاریخ دعوتنامه از زمان درخواست ویزای آلمان نبایستی قدیمی تر از 6 ماه باشد)
  • در صورت وجود دعوتنامه، تاییدیه محل اقامت و مدارک مالی شخص دعوت کننده به منظور اثبات توانایی تأمین هزینه های مسافر
  • پرینت 3 ماهه تراکنش های بانکی به حروف و ارقام لاتین (توجه داشته باشید که اصل پرینت گردش مالی به همراه مهر بانک بایستی ارائه شود.)
  • در صورتی که پرینت تراکنش ها موجود نمی باشد، مدارک دیگر در خصوص تمکن مالی ( کارت های اعتبار بین الملل ، چک های مسافرتی، و … ) ارائه شود.
  • ارائه مدارک قانع کننده برای افزایش ناگهانی موجودی (مانند وام)
  • سند ملکی در ایران (در صورت وجود)

مدارک برای کارمندان دولت:

  • گواهی کار یا انتساب به خدمت به همراه آخرین فیش حقوقی

مدارک برای کارمندان:

  • گواهی کار یا آخرین قرارداد شغلی به همراه فیش های حقوقی 3 ماه اخیر ، گواهی تامین بیمه اجتماعی و خدمات درمانی یا مدارم مشابه. در صورت عدم وجود مدارک فوق، گواهی کارفرما ارائه شود.

مدارک برای شرکت داران:

  • گواهی ثبت شرکت یا فعالیت (مثال: پروانه کسب یا گواهی اداره ثبت شرکت)، و گواهی عضویت در بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی یا مدارک مشابه

مدارک برای مدیران یا سهامداران شرکت های ایرانی:

  • معرفی نامه امضا شده توسط نماینده رسمی برای تایید سمت درخواست کننده ، گواهی ثبت شرکت (مثال: آگهی روزنامه رسمی)، در صورت عدم وجود ثبت در روزنامه رسمی گواهی انتساب به خدمت در شرکت ارائه شود.

مدارک برای هنرمندان:

  • گواهی عضویت در انجمن هنری (مثال: انجمن عکسان، سینما و …)، یا مدرکی که نشان دهنده فعالیت هنری باشد (مثال: فستیوال، نمایشگاه و …)، و گواهی بیمه تامین اجتماعی یا مدرک مشابه

مدارک برای بازنشستگان:

  • گواهی دریافت حقوق بازنشستگان

مدارک برای دانشجویان/دانش آموزان و اشخاصی که به سن قانونی نرسیده اند:

  • گواهی موقعیت اجتماعی یا گواهی شغلی والدین و در صورت وجود، کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه

مدارک برای بیکاران:

  • گواهی موقعیت اقتصادی-اجتماعی (مثال: شجره نامه، شناسنامه، اسناد ملکی، گواهی ازدواج و …)

مدارک برای اتباع غیر ایرانی که در ایران ساکن هستند:

  • مجوز اقامت در ایران که پس از اتمام ویزای درخواستی دارای 3 ماه اعتبار باشد.

مدارک برای اشخاص زیر سن قانونی:

  • رضایتنامه حق حضانت، در صورت سفر خردسال به تنهایی یا به همراه تنها یکی از والدین
  • موافقت و اجازه کتبی مدرسه، در صورت سفر کودک در زمان تعطیلات مدرسه

مدارک برای برخی مقامات یا افراد خاص:

مدارک برای اعضای مجلس، کابینه دولت یا نهادهای حکومتی دیگر:

  • گواهی کار یا حکم خدمت، یادداشت رسمی یا مدارک رسمی دیگر

مدارک برای کارمندان کنسولگری، سفارت یا نمایندگی سازمان ملل یا کمیته سازمان ملل یا کمیته های رسمی کشورهای عضو اتحادیه اروپا:

  • حکم خدمت و یا گواهی کار از طرف کارفرما

مدارک برای دفاتر اسناد رسمی:

  • گواهی کار یا حکم انتصاب

مدارک برای اعضای اتحادیه ها و کانون های تخصصی (معماران، وکلای حقوقی، داروسازان، دندان پزشکان، جراحان، پزشکان و اعضای خانواده آن ها):

  • گواهی اتحادیه تخصصی

مدارک برای قاضی ها:

  • حکم انتصاب و یا گواهی کار از طرف وزارت دادگستری

مدارک برای کارمندان رده بالای دولتی:

  • یادداشت رسمی و یا حکم انتصاب نهاد مربوطه

مدارک برای پرسنل دانشگاه (اساتید، مدرسان، پرسنل علمی، مدیران، رؤسای دانشگاه ها، رؤسای دانشکده ها و …):

  • حکم انتصاب و یا گواهی کار از طرف دانشگاه

مدارک برای نیروی انتظامی، پرسنل ارتش و نهاد های نظامی دیگر:

  • یادداشت رسمی، حکم انتصاب یا گواهی کار از اداره مسئول

مدارک برای روزنامه نگاران:

  • گواهی کار در انتشارات یا رسانه، کارت خبرنگاری

مدارک برای ورزشکاران:

  • گواهی از طرف فدراسیون ورزشی با اعلام تاریخ عضویت و رده ورزشی (مثال: حرفه ای/آماتور)، یا مدارکی که نشان دهنده شرکت در مسابقات رسمی ملی یا بین المللی، تاییدیه کمیته ملی المپیک برای اعضای تیم های ملی

نحوه دریافت و مراحل صدور ویزای آلمان

نحوه دریافت و مراحل صدور ویزای آلمان شامل تعیین وقت سفارت آنلاین و ارائه مدارک به دفتر ویزامتریک و انگشت نگاری می باشد. در صورتی که اخذ ویزای آلمان از طریق آژانس هواپیمایی سبزینه انجام شود، تمام این مراحل با اطمینان و دقت تمام توسط کارشناسان مجرب ما انجام خواهد شد. علاوه بر این، ارائه مشاوره در خصوص تهیه مدارک و ارائه توصیه های لازم در خصوص ارائه مدارک، انگشت نگاری و مصاحبه نیز انجام خواهد شد.

مدت زمان بررسی و تایید ویزای آلمان

مدت زمان بررسی و تایید ویزای آلمان بستگی به زمان وقت سفارت دارد، و با توجه به میزان تقاضا و شلوغی متفاوت خواهد بود. معمولا همه مراحل اخذ ویزای آلمان صفر تا صد حدود یک ماه تا یک ماه و نیم به طول می انجامد. مدت زمان بررسی مدارک و اعلام نتیجه ویزای آلمان توسط ویزامتریک آلمان در تهران حدود یک تا دو هفته به طول می انجامد.

پیگیری ویزای آلمان

پیگیری ویزای آلمان و اطلاع از مراحل طی شده از طریق سایت ویزامتریک امکان پذیر می باشد. با توجه به دسترسی کارشناسان آژانس مسافرتی سبزینه به پرتال سایت ویزامتریک ، متقاضیان می توانند جهت آگاهی از مراحل طی شده توسط آژانس مسافرتی ویزای آلمان سبزینه اقدام نمایند.

بررسی ریجکت شدن ویزای آلمان

بررسی ریجکت شدن ویزای آلمان از دو طریق قابل انجام می باشد. روش اول تنظیم کردن نامه اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان می باشد، که به همراه ضمیمه کردن مدارک اثبات کننده اشتباه ریجکتی و ناحق بودن ریجکتی به صورت ایمیل یا پست به سفارت ارائه می شود. بایستی توجه داشت که نامه اعتراض به سفارت بایستی در فرمت استاندارد و نگارش صحیح ارسال شود. کارشناسان مجرب سبزینه در خصوص تنظیم نامه ریجکتی، ارسال به سفارت و پیگیری آن آماده خدمت رسانی به متقاضیان می باشند.

روش دوم شکایت از سفارت برای ریجکتی ویزای آلمان توسط وکیل می باشد. برخی سفارت ها وکیل های ایرانی را قبول نداشته، و تنها وکلای کشور خود را می پذیرند. در این صورت بایستی نامه اعتراض به همراه مدارک اثبات کننده ناحق بودن ریجکتی و اشتباه سفارت تنظیم و توسط وکیل به سفارت ارسال و پیگیری شود.

زمان لازم برای صدور ویزای آلمان

زمان لازم برای صدور ویزای آلمان از بررسی مدارک تا اعلام نتیجه ویزای آلمان توسط ویزامتریک آلمان در تهران حدود یک تا دو هفته به طول می انجامد. مدت زمان اخذ ویزای آلمان صفر تا صد بستگی به زمان وقت سفارت دارد، و با توجه به میزان تقاضا و شلوغی متفاوت خواهد بود. معمولا همه مراحل اخذ ویزای آلمان حدود یک ماه تا یک ماه و نیم به طول می انجامد.

قیمت و هزینه ویزای آلمان به چه صورت است؟

قیمت و هزینه ویزای آلمان چنانچه همه خدمات اخذ ویزای آلمان صفر تا صد انجام شود 350 یورو خواهد بود. در صورت انجام برخی خدمات ویزای آلمان توسط آژانس مسافرتی سبزینه تعرفه ها به شرح ذیل خواهد بود:

  • وقت سفارت آلمان 200،000 تومان
  • تکمیل فرم ویزای آلمان 150،000 تومان
  • رزرو پرواز 150،000 تومان
  • رزرو هتل جهت ارائه به سفارت 400،000 تومان *سبزینه با دارا بودن کارت اعتباری بین المللی قادر به انجام رزرو هتل به صورت مستقیم از سایت های رزرواسیون خارجی می باشد.
  • تعرفه بیمه مسافرتی بستگی به تعداد روز و نوع بیمه دارد.

هزینه ویزای آلمان

سفارت آلمان در ایران

سفارت آلمان در ایران واقع در تهران، خیابان فردوسی، پلاک 320-324 می باشد.

ویزامتریک ایران آلمان

ویزامتریک آلمان در ایران واقع در تهران، خیابان وزرا، نبش خیابان 21، پلاک 137 می باشد.

فرم درخواست ویزای آلمان

فرم درخواست ویزای آلمان در سایت رسمی سفارت آلمان و سایت رسمی ویزامتریک آلمان قابل دسترسی می باشد، لکن به علت حساس بودن مراحل اخذ ویزا توصیه می شود تکمیل فرم ویزای آلمان را به کارشناسان مجرب سبزینه بسپارید.

متقاضیان اخذ ویزا آلمان می توانند جهت کسب مشاوره ویزای آلمان در خصوص شرایط و مدارک لازم و تعرفه ها با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایند.