وقت سفارت پرتغال

چگونه وقت سفارت پرتغال VFS بگیریم؟

وقت سفارت پرتغال VFS به این معنی می باشد که متقاضی جهت ارائه مدارک و امور انگشت نگاری می بایست به مرکز VFS مراجعه نماید، و دیگر نیازی به مراجعه به سفارت پرتغال نمی باشد. مرکز VFS در واقع نماینده رسمی سفارت پرتغال می باشد که مسئولیت بررسی مدارک متقاضیان و انجام انگشت نگاری را بر عهده گرفته است. البته پس از بررسی مدارک در VFS پرونده به سفارت پرتغال جهت تصمیم نهایی ارجاع داده می شود.

جهت تعیین وقت سفارت پرتغال می بایست اطلاعات شخصی متقاضی به شرکت سبزینه ارسال شود. سپس شرکت سبزینه نسبت به تعیین وقت اقدام می نماید و زمان اعلام شده جهت مراجعه حضوری به VFS را به اطلاع متقاضی خواهد رساند. متقاضی می بایست در روز مشخص شده جهت تحویل مدارک و انگشت نگاری به VFS مراجعه نماید.

خدمات سفارت پرتغال شامل تعیین وقت، تکمیل فرم ویزا، مشاوره تهیه مدارک، ارائه برنامه سفر، رزرو پرواز، رزرو هتل و بیمه مسافرتی می باشد. در صورت عدم آگاهی به برخی از مراحل پروسه اخذ ویزا می توانید از خدمات فوق به صورت تفکیک شده بهره مند شوید یا جهت مشاوره رایگان با دفتر سبزینه تماس حاصل فرمائید.

کاربران گرامی می توانند جهت مشاهده تصویر ویزاهای شینگن و کانادا اخذ شده از طریق سبزینه به لینک اینستاگرام ما واقع در پایین صفحه مراجعه نمایند.

وقت سفارت پرتغال تضمینی و فوری

اطلاعات سفارت پرتغال

سفارت پرتغال در تهران به نشانی دروس ، خیابان هدایت ، کوچه روزبه ، پلاک شانزده می باشد.

ادرس vfs پرتغال در تهران

شرکت vfs پرتغال به نشانی تهران ، خیابان گلستان پنجم ، میدان هروی ، ساختمان هروی سنتر ، طبقه 4 می باشد. ساعات کاری شرکت vfs پرتغال 8:00 صبح الی 17:00 بعد از ظهر می باشد. روزهای تعطیل شرکت vfs پرتغال جمعه و شنبه می باشد.

سایت سفارت پرتغال

سایت سفارت پرتغال به نشانی www.teerao.embaixadaportugal.mne.pt می باشد.

ساعت کاری سفارت پرتغال

ساعات کاری سفارت پرتغال در تهران 8:30 الی 15:00 می باشد. روزهای تعطیل سفارت پرتغال در تهران جمعه و شنبه می باشد.

وقت سفارت پرتغال فوری

تعیین وقت فوری و تضمینی سفارت پرتغال با سبزینه

بسیاری از متقاضیان حین اقدام جهت اخذ وقت سفارت با ارسال اطلاعات به روش نادرست با خطا مواجه شده، و لذا وقت سفارت برای ایشان تعیین نمی گردد. سبزینه با 20 سال سابقه درخشان در زمینه صدور بلیط ، برگزاری تور و اخذ ویزای کشورهای گوناگون آماده ارائه خدمات فوری سفارت پرتغال به صورت تضمینی می باشد. می بایست به این نکته اشاره داشت در صورت تکمیل بودن مدارک ، به ویژه گردش حساب و تمکن مالی ، و شرایط مناسب ، به ویژه سن بالای 25 سال، متاهل و سابقه سفر مناسب ، اخذ ویزای پرتغال تضمینی خواهد شد.

مراحل تعیین وقت سفارت پرتغال

  1. جهت تعیین وقت سفارت پرتغال اطلاعات گذرنامه، وضعیت تاهل، نوع ویزا مورد درخواست، زمان سفر، شماره تماس، آدرس و ایمیل متقاضی به سبزینه ارسال گردد.
  2. سپس دفتر سبزینه نسبت به تعیین وقت سفارت پرتغال اقدام می نماید، و روز مراجعه به دفتر vfs گلوبال تهران را به اطلاع مسافر می رساند.
  3. مسافر می بایست در زمان مشخص شده به مرکز vfs گلوبال تهران مراجعه نماید، و مراحل تحویل مدارک و امور انگشت نگاری را طی نماید.
  4. مدارک ابتدا در مرکز vfs گلوبال تهران مورد بررسی قرار گرفته، و سپس جهت تصمیم نهایی به سفارت پرتغال ارجاع داده خواهد شد.
  5. در صورت تکمیل بودن مدارک و مناسب بودن شرایط مسافر، برچسب ویزا پرتغال در پاسپورت الصاق می شود.

تعیین وقت سفارت پرتغال شرکت vfs

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت پرتغال

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت پرتغال به منظور تعیین وقت به شرح ذیل می باشد:

  • تصویر پاسپورت متقاضی
  • نوع ویزا مورد درخواست
  • تاریخ سفر به پرتغال
  • شماره موبایل
  • ایمیل الکترونیک
  • ادرس منزل
  • کد پستی
  • وضعیت تاهل

مدارکی که می بایست به vfs تحویل داده شود به شرح ذیل می باشد:

  • تکمیل فرم درخواست ویزای پرتغال ( شامل تاریخ ورود و خروج به پرتغال ، نوع ویزا درخواستی ، منابع مالی تامین هزینه سفر ، مشخصات همراه ، مشخصات میزبان در پرتغال ( در صورتی که دعوتنامه ارائه می دهید ) و برنامه سفر
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • پاسپورت ( با حداقل 7 ماه اعتبار ) و اصل و فتوکپی پاسپورت قدیم ( از صفحه مشخصات و تمامی ویزا های شنگن قدیم )

توضیحات: سابقه سفر به کشور های مهم یکی از عوامل تاثیرگذار در اثبات توریست بودن شما می باشد.

  • 2 قطعه عکس جدید در ابعاد 35 در 45 میلیمتر ، تمام رخ ، بدون روتوش ، رنگی ، زمینه سفید
  • گردش مالی ( پرینت سه ماهه ) با حداقل 70 الی 80 میلیون تومان ( توجه: تراکنش ها می بایست طبیعی و عادی باشد و از حساب سازی غیر عادی پرهیز شود. به عنوان مثال می بایست از برداشت و واریز با مبلغ بسیار بالا و بدون دلایل قانع کننده برای سفارت خودداری شود )

توضیحات:  نوع حساب ، مدت حساب ، میزان برداشت ها و واریزی و تعداد تراکنش ها همگی در اعتبار حساب تاثیر گذار هستند.

  • تمکن مالی. موجودی به یورو ذکر شود
  • سپرده بانک ( در صورت وجود )
  • سند ملک ( درصورت وجود )

توضیحات:

–  ارائه مبایعه نامه که با کد رهگیری باشد بلامانع می باشد

–  ارائه سند شریکی بلامانع می باشد

  • در صورت جدایی والدین (و سفر فرزندان زیر 18 سال به همراه یکی از والدین) ارائه رضایت نامه محضری یا حکم حضانت برای فرزند الزامی است.
  • رزرو پرواز و واچر هتل یا اصل دعوتنامه ( با ذکر محل اقامت، و وجود اتاقی مجزا جهت اقامت )
  • بیمه مسافرتی

مدارک برای محصلین

  • نامه اشتغال به تحصیل

مدارک برای کارمندان بخش خصوصی یا دولتی

  • حکم کارگزینی ، یا نامه اشتغال به کار به همراه تاریخ شروع به خدمت و اعتبار قرارداد شغلی ، معرفی نامه ( خطاب به سفارت ) که در آن سمت ، حقوق ماهیانه و تعداد روز های مرخصی بر روی سربرگ ( طبق فرمت ارسالی ) ذکر شود و دارای شماره، تاریخ، مهر و امضا مدیرعامل باشد. روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس ، آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 3 ماه اخیر ، لیست بیمه 3 ماه اخیر ( در صورت وجود )

مدارک برای پزشکان

  • کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه، پروانه طبابت

مدارک برای مشاغل آزاد

  • جواز کسب، سوابق بیمه

مدارک برای دارندگان شرکت

  • آگهی آخرین تغییرات، اساسنامه، آگهی تاسیس، روزنامه رسمی

مدارک برای وکلا

  • پروانه وکالت ( شماره کانون وکلا )

مدارک برای ساختمان سازان

  • معرفی نامه ، قرارداد کاری ، سوابق بیمه ، جواز ساخت ، آگهی تاسیس، یا کارت نظام مهندسی

مدارک برای کارمندان آزاد

  • سوابق بیمه ، قرارداد کاری ، معرفی نامه ( خطاب به سفارت ) که در آن سمت ، درآمد و تعداد روز های مرخصی کارمندان درج شود

مدارک برای بازرگانان

  • گواهی نامه فعالیت صنعتی
  • کارت بازرگانی، سوابق بیمه، آگهی تاسیس، روزنامه رسمی

مدارک برای بازنشستگان

  • فیش حقوق، حکم بازنشستگی

توجه: همه مدارک باید به زبان مورد تایید سفارت ترجمه شود.

اخذ وقت سفارت پرتغال vfs

وقت سفارت پرتغال چقدر طول می کشد؟

وقت دهی سفارت (vfs) و مدت زمان بررسی مدارک در vfs بستگی به میزان تقاضا دارد. وقت دهی vfs می تواند از 3 الی 14 روز متفاوت باشد. مدت بررسی مدارک در vfs نیز حدود 2 هفته به طول می انجامد.

هزینه وقت سفارت پرتغال

هزینه وقت سفارت پرتغال 190،000 تومان می باشد. جهت آگاهی از هزینه دیگر خدمات سفارت ( تکمیل فرم ، برنامه سفر ، مشاوره جهت تهیه مدارک ، رزرو بلیت و هتل و بیمه مسافرتی ) با ما تماس حاصل فرمایید.

خرید وقت سفارت پرتغال

خرید وقت سفارت در واقع به معنای اخذ وقت سفارت می باشد. متقاضیان می توانند جهت اخذ وقت سفارت پرتغال (vfs) با ما تماس حاصل فرمایند.

خرید وقت سفارت پرتغال vfs