وقت سفارت لهستان

وقت سفارت لهستان VFS

وقت سفارت لهستان VFS در واقع یک عبارت اشتباه در جستجوی گوگل است، زیرا بر خلاف بسیاری از کشورهای شینگن ، که جهت اخذ ویزای آن کشورها می بایست به شرکت VFS Global تهران مراجعه نمود، جهت اخذ ویزای شینگن لهستان می بایست به خود سفارت لهستان مراجعه نمود.

شرکت VFS گلوبال تهران در واقع نماینده رسمی برخی از کشورهای شنگن می باشد که مسئولیت بررسی مدارک و انجام انگشت نگاری را بر عهده گرفته است. البته تصمیم نهایی اخذ ویزا را سفارت ها تعیین می کنند. به این معنی که پس از بررسی مدارک متقاضیان در VFS ، پرونده آن ها جهت تصمیم نهایی به سفارت مربوطه ارجاع داده خواهد شد.

کشور لهستان با هیچ شرکتی جهت تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری قرارداد ندارد، در نتیجه بررسی مدارک و انگشت نگاری در خود سفارت انجام می پذیرد.

خدمات سفارت لهستان سبزینه شامل تعیین وقت سفارت، تکمیل فرم درخواست ویزای لهستان ، مشاوره تهیه مدارک مورد نیاز، ارائه برنامه سفر، رزرو پرواز خارجی، رزرو هتلهای خارجی و خرید بیمه مسافرتی آنلاین ارزان از سایت سبزینه می باشد.

لازم به ذکر می باشد در صورت عدم آگاهی به برخی از مراحل پروسه کاری در سفارت می توانید از خدمات فوق به صورت جداگانه بهره مند شوید، یا جهت مشاوره رایگان با کارشناسان مجرب سبزینه تماس حاصل فرمایید.

جهت مشاهده تصویر ویزاهای اخذ شده از طریق سبزینه، به لینک اینستاگرام واقع در فوتر پایین صفحه مراجعه نمایید.

وقت سفارت لهستان فوری

چگونه وقت سفارت لهستان بگیریم؟

متقاضیان می توانند جهت اخذ وقت سفارت لهستان اطلاعات هویتی خود را به آژانس مسافرتی سبزینه ارسال نمایند. سپس کارشناسان ما نسبت به تعیین وقت سفارت لهستان اقدام نموده، و مراحل طی شده شده را به اطلاع مسافر می رسانند. لازم به ذکر می باشد، طبق قوانین سفارت لهستان ، می بایست 3 ماه پیش از آغاز سفر نسبت به اخذ وقت سفارت لهستان اقدام نمود. در ادامه به معرفی لیست مدارک لازم جهت اخذ وقت و مدارک لازم جهت ارائه به سفارت لهستان (در روز وقت سفارت) خواهیم پرداخت.

نحوه گرفتن وقت سفارت لهستان

مراحل تعیین وقت سفارت لهستان

  1. ابتدا متقاضی می بایست اطلاعات هویتی مورد نیاز را به آژانس مسافرتی سبزینه ارسال نماید.
  2. سپس کارشناسان سبزینه نسبت به تعیین وقت اقدام نموده، و زمان مراجعه به سفارت لهستان را به اطلاع متقاضی خواهند رساند.
  3. سپس متقاضی می بایست در روز وقت سفارت جهت تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری به سفارت لهستان در تهران مراجعه نماید.
  4. مدارک و بیومتریک متقاضی در سفارت لهستان مورد بررسی قرار گرفته، و چنانچه مدارک مسافر مورد تایید سفارت لهستان واقع گردد برچسب ویزای لهستان در پاسپورت الصاق خواهد شد.

مدارک مورد نیاز سفارت لهستان در تهران

مدارک مورد نیاز سفارت لهستان به منظور تعیین وقت به شرح ذیل می باشد:

  • تصویر پاسپورت
  • تاریخ سفر به لهستان
  • نوع ویزا مورد درخواست
  • ایمیل الکترونیک
  • شماره موبایل
  • وضعیت تاهل
  • ادرس منزل
  • کد پستی

مدارکی که می بایست در روز معین شده به سفارت لهستان تحویل داده شود به شرح ذیل می باشد:

  • تکمیل فرم ویزای لهستان ( شامل تاریخ ورود و خروج به لهستان ، نوع ویزا درخواستی ، منابع مالی تامین هزینه در سفر ، مشخصات همراه ، مشخصات میزبان در لهستان ( در صورتی که دعوتنامه ارائه میدهید ) ، برنامه سفر
  • کارت ملی
  • شناسنامه
  • پاسپورت ( با حداقل هفت ماه اعتبار ) و اصل و فتوکپی پاسپورت قدیمی ( از صفحه مشخصات ، و تمامی ویزا های شنگن قدیمی )

توضیحات: سابقه سفر به کشور های جهان یکی از عوامل ماثر در اثبات توریست بودن شما می باشد.

  • 2 قطعه عکس جدید در ابعاد 35 در 45 میلیمتر ، بدون روتوش ، تمام رخ ، رنگی ، با زمینه سفید
  • گردش مالی ( پرینت 3 ماهه ) با حداقل 70 الی 80 میلیون تومان ( توجه: تراکنش ها می بایست طبیعی باشد و از حساب سازی غیر طبیعی پرهیز شود. به عنوان مثال می بایست از برداشت و واریز با مبالغ بالا و بدون دلایل قانع کننده برای سفارت پرهیز شود. )

توضیحات:  نوع حساب ، سن حساب ، میزان مبالغ برداشت و واریزی ، تعداد تراکنش ها همگی در اعتبار گردش مالی تاثیر گذار هستند. در صورت اقدام جهت اخذ ویزا لهستان توسط سبزینه ، از مشاوره کامل درباره تهیه مدارک لازم ویزای لهستان بهره مند می شوید.

  • سپرده بانک ( در صورت وجود )
  • تمکن مالی ، که در آن موجودی به یورو ذکر شود.
  • سند ملک ( درصورت وجود )

توضیحات:

–  ارائه سند شریکی بلامانع می باشد.

–  ارائه مبایعه نامه ، که با کد رهگیری باشد بلامانع می باشد.

  • در صورت جدایی والدین ، و سفر فرزندان زیر 18 سال به همراه یکی از والدین ، ارائه رضایت نامه محضری یا حکم حضانت الزامی است.
  • رزرو پرواز خارجی
  • بیمه مسافرتی ( متقاضیان می توانند از طریق وب سایت سبزینه نسبت به تهیه بیمه مسافرتی آنلاین اقدام نمایند )
  • واچر هتل یا اصل دعوتنامه ( با ذکر محل اقامت ، و وجود اتاقی مجزا جهت اقامت )

مدارک برای تحصیل کنندگان

  • توصیه نامه از استاد دانشگاه، نامه اشتغال به تحصیل

مدارک برای کارمندان بخش خصوصی یا دولت

  • حکم کارگزینی، یا گواهی اشتغال به کار به همراه تاریخ آغاز به خدمت و اعتبار قرارداد کاری ، معرفی نامه ( خطاب به سفارت ) که در آن سمت شغل ، حقوق ماهیانه و تعداد روز های مرخصی ذکر شود. معرفی نامه می بایست بر روی سربرگ (طبق فرمت ارسالی) باشد و در آن شماره، تاریخ، مهر شرکت و امضا مدیرعامل لحاظ شود. یک نسـخه از روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس ، آگهی آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 3 ماه اخیر ، اصل لیست بیمه 3 ماه اخیر ( در صورت وجود )

مدارک برای پزشکان

  • کارت نظام پزشکی ، سوابق بیمه ، پروانه طبابت

مدارک برای مشاغل آزاد

  • سوابق بیمه ، جواز کسب

مدارک برای دارندگان شرکت

  • اساسنامه، آگهی آخرین تغییرات، آگهی تاسیس شرکت، روزنامه رسمی

مدارک برای وکلا

  • پروانه وکالت ( شماره کانون وکلا )

مدارک برای ساختمان سازان

  • سوابق بیمه ، قرارداد کاری ، معرفی نامه ، جواز ساخت ، آگهی تاسیس یا کارت نظام مهندسی

مدارک برای کارمندان آزاد

  • قرارداد کاری ، سوابق بیمه ، معرفی نامه ( خطاب به سفارت ) که در آن سمت شغل ، درآمد و تعداد روز های مرخصی درج شود.

مدارک برای بازرگانان

  • آگهی تاسیس شرکت ، روزنامه رسمی ، سوابق بیمه و کارت بازرگانی
  • گواهی نامه فعالیت صنعتی

مدارک برای بازنشستگان

  • فیش حقوق ، حکم بازنشستگی

توجه: مدارک می بایست به زبان مورد تایید سفارت ترجمه شود.

لازم به ذکر می باشد چنانچه مسافر از شرایط لازم ( به خصوص سن ، تأهل ، و سابقه سفر (Travel History ) و مدارک کامل ( به خصوص تمکن مالی ، و گردش حساب کافی ) برخوردار باشد، اخذ ویزای لهستان تضمینی خواهد شد.

اخذ وقت سفارت لهستان vfs

وقت سفارت لهستان چقدر طول می کشد؟

وقت سفارت لهستان ، بسته به میزان تقاضا ، از زمان درخواست 2 الی 4 هفته به طول می انجامد. مدت زمان بررسی مدارک در سفارت (پس از تحویل مدارک و انگشت نگاری) نیز حدود 2 هفته به طول می انجامد. در کل فرایند اخذ ویزای لهستان ، از زمان درخواست وقت تا تایید و صدور روادید ، بین 1 الی 2 ماه به طول خواهد انجامید.

هزینه وقت سفارت فوری و عادی لهستان

هزینه وقت سفارت لهستان 190،000 تومان می باشد. جهت آگاهی از تعرفه دیگر خدمات در زمینه خدمات سفارت لهستان (تکمیل فرم، مشاوره تهیه مدارک، برنامه سفر ، رزرو بلیت و هتل، بیمه مسافرتی) با ما تماس حاصل فرمائید.

هزینه وقت سفارت لهستان vfs

اطلاعات سفارت لهستان

سفارت لهستان در تهران واقع در خیابان نلسون ماندلا (جردن)، کوچه پیروز، پلاک 2 می باشد. ساعات کاری سفارت لهستان در تهران 8:30 الی 3:00 می باشد. روزهای تعطیل سفارت لهستان در تهران جمعه و شنبه می باشد.

تعیین وقت فوری و تضمینی سفارت لهستان با سبزینه

متقاضیان گرامی می توانند جهت اخذ وقت ، خدمات سفارت یا مشاوره ویزای لهستان با کارشناسان مجرب آژانس مسافرتی سبزینه تماس حاصل فرمایند.