معرفی کشور یونان

کشور یونان (به یونانی: Ελλάδα) (Hellas) کشوری در جنوب شرقی اروپا و جنوب شبه جزیره بالکان است.«یونان» نام فارسی این کشور است.

آتن پایتخت کشور یونان است. نام این شهر تاریخی از آتنا ایزدبانوی خرد و جنگ و الهه نگهبان این شهر گرفته شده‌است.

کشور یونان به عنوان مهد تمدن مغرب زمین و زادبوم دموکراسی، فلسفه غرب، بازی‌های المپیک، علوم سیاسی، نمایشنامه‌ نویسی قابل توجه است.

یـونان حدود ۶۰۰۰ جزیره دارد که تنها ۲۲۷ مورد آن دارای سکنه است.

مالک بسیاری از این جزایر افراد ثروتمند جهان هستند.

یونان در میان ۱۰ مقصد پربازدید اروپا قرار دارد.

برای اطلاع از تورهای یونان کلیک نمایید

موقعـیت جغـرافـیای و آب و هوای کشور یونان :

کشور یونان از شمال با آلبانی، مقدونیه و بلغارستان و از شرق با ترکیه دارای مرز مشترک زمینی است.

سرزمین اصلی یـونان در جنوب و شرق به وسیله دریای اژه احاطه شده و از غرب به دریای یونان نزدیک است.

و این نام از ایونیا منطقه یونانی‌نشین آسیای صغیر گرفته شده‌است.

کل یونان، حدود ۵۰,۰۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد. تقریبا چهار پنجم این کشور را تپه‌ها و کوه‌ها تشکیل می‌دهند.

یونان همچنین به خاطر آب‌های لاجوردی، آب و هوای معتدل و خط ساحلی زیبایش مشهور است.

یونان دارای آب و هوای مدیترانه ای با زمستانهای معتدل و تابستانهای گرم و خشک می باشد.

دمای هوا در تابستان معمولاً در حدود 30 درجه سانتیگراد است در حالی که زمستان‌ها مخصوصاً در آتن تا حدودی سرد می‌شود.

فرهـنگ و تاریخ یونان :

یونان دارای تاریخی ویژه و پرحادثه و دارنده میراث فرهنگی است که به طور قابل توجهی دارای نفوذ در آفریقای شمالی و منطقه خاورمیانه است.

یونان زادگاه بازی‌های المپیک است که برای اولین بار سال ۷۷۶ پیش از میلاد برگزار شده‌است.

کشور یونان همچنین دو بار میزبان بازی‌های نوین المپیک در سالهای ۱۸۹۶ و ۲۰۰۴ میلادی بوده‌است.

قهرمانی تیم ملی فوتبال یونان در مسابقات جام ملت‌های اروپا ۲۰۰۴ یکی از مهم‌ترین اتفاقات ورزشی در تاریخ ورزش این کشور بوده‌است.

زبان رسمی این کشور، یونانی است.

بندهای اول و دوم شعر Hymn to Liberty (سرودی برای آزادی) اثر دیونی‌سوس سالاموس، به عنوان سرود ملی رسمی یونان استفاده می‌شود.

فرهـنگ غـذایی یونان :

یونان به خاطر غذاهای محلی‌اش شهرت دارد.

هر وعده شام در رستوران حتی در بخش‌های توریستی در حدود ۲۰ یورو هزینه دارد.

اگر نوشیدنی هم سفارش دهید باید در حدود ۳۰ یورو بپردازید. یک وعده غذا در رستورانی لوکس ۳۰ یورو می‌شود.

یک ماهی کامل ۱۸ یورو قیمت دارد. اگر تمایل دارید که برای غذا کمتر هزینه کنید، می‌توانید جایرو (gyro) سفارش دهید.

یک بخش مورد علاقه همه‌ی گردشگران در سفر امتحان غذاها و شیرینی‌های جدید است و یـونان برای این مقصود یک تجربه‌ی بی‌نظیر به حساب می‌آید.

یونان برای هم برای گوشت‌خواران و هم برای گیاه‌خواران عالی است.

چراکه غذاهای یونان از غذای دریایی تازه، حبوبات، غلات و البته گوشت (اغلب گوشت گوسفند، بز و خوک) تشکیل شده است.

این کشور، دارای سومین خط ساحلی بزرگ دنیا است که حدود ۱۳,۶۰۰ کیلومتر طول دارد.

اقـتصــاد در یونان :

کشور یونان یکی از اعضای اتحادیه‌ی اروپا است و یورو، پول رایج این کشور به شمار می‌رود.صنعت حمل و نقل و دریایی، از دوران باستان، شالوده‌ی اصلی اقتصاد یـونان بوده است.

صنعت گردشگری یکی از منابع عمده درآمدزایی برای یـونان است.

عجیب نیست که این کشور، ۱۷ اثر باستانی به ثبت رسیده در یونسکو (میراث جهانی) دارد.

محبـوب‌ترین نقـاط توریسـتی یـونـان:

  • آکروپولیس (Acropolis) که شناخته شده ترین بنای تاریخی یونان باستان است در مرکز شهر آتن واقع است.
  • موزه باستان شناسی آتن یکی از کلکسیون‌های بی همتای تاریخی است.
  • باغ وحش‌های دریایی در اطراف جزیره‌های آلونیسوس و زاکینتوس.
  • المپیوس (۲۹۱۹ متر) بزرگ‌ترین کوه یونان، کوهی که نقطه‌ی اتکا در بسیاری از اسطوره‌ها بوده است.
  • نوازشگاه مشهور هرودس آتیکوس که یک تئاتر سنگی است.
  • غار ملیسانی (Melissani Cave)
  • پارک ملی ساماریا گرج (Samaria Gorge)

جزایر یونان :

جزایر یونان، جزایر و سواحل متعددی دارد که سواحل آفتابی کورفو در جنوب یونان یکی از بهترین آن‌ها است.

این منطقه یکی از مقاصد گردشگری محبوب کوله‌پشتی‌گردان (backpacker) جوان است.

برای رفت و آمد به این جزایر باید از قایق و فرابَر یا فری (ferryboat) استفاده کنید.

سانتورینی، میلوس، رودس، میکونوس و کرت همگی جزایر یونان هستند.مشهورترین این جزایر سانتورینی و میکونوس است.

تور های متنوع کشور یونان

جالب است بدانیـد :

  • فیثاغورث، فیلسوف و ریاضی‌دان یونـانی، رابطه بین ضلعهای مثلث قائم الزوایه را کشف کرد.
  • افلاطون، فیلسوف یونانی، نخستین دانشگاه، «آکادمی»، را در آتن دایر می‌کند.
  • یونان در میان اروپا و آسیا قرار گرفته است، این بدان معنا است که در زمان کمتر از 2 ساعت و با کمتر از 100 یورو شما می‌توانید به پاریس بروید یا با قایقی از «رودس» عبور کنید و در عرض 45 دقیقه به ترکیه برسید.
  • متروی آتن در سال ۱۸۶۹ تأسیس شده و هم‌اکنون دارای ۳ خط و ۶۵ ایستگاه می‌باشد. این متروی از قدیمی‌ترین متروهای جهان محسوب می‌شود.
  • کوه المپوس مامن خدایان دنیای باستان است. یونـانیان اعتقاد دارند که خدایان از اینجا بر زندگی مردگان نظارت می‌کنند.
  • عید پاک و کارناوال یونانی (Hellenic) بزرگترین کارناوال‌های سنتی یونانی را در بر می‌گیرند.

یونان مقصد ایده‌آلی برای یک سفر به‌ یادماندنی است؛ نه تنها به خاطر سواحل زیبا و نفس‌گیر، معماری منحصر به‌ فرد و غذاهای لذیذ محلی بلکه به این دلیل که هزینه‌ها در یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی پایین‌تر است و سفر به این کشور زیبا، بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.

یـونان یکی از مقاصد گردشگری محبوب در فصل تابستان است

گردشگران از سراسر دنیا برای لذت بردن از سواحل آفتابی و سفری به گذشته در شهرهای قدیمی، به یونان سفر می‌کنند؛ کشوری زیبا، با محیطی گرم و مردمی  میهمان‌نوازیونان، کشور نسبتا ارزانی است. اگر از جزایر توریستی و مقاصد گردشگری پرطرفدار آن صرف نظر کنید، ارزان‌تر هم می‌شود.

چگونه ویزای یونان بگیریم؟

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

ویزای شینگن یونان

اخذ ویزای شینگن یونان | جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:

• اصل شناسنامه و کارت ملی

• اصل پاسپورت جدید با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر

• اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شنگن گذشته)

• دو قطعه عکس سه و نیم در چهار و نیم، رنگی، زمینه سفید 70% زوم چهره، بدون روتوش

• پرینت گردش سه ماهه حساب بانکی با حداقل هفتاد میلیون تومان (توضیح: گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز کنید. به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید)

• در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.

• نامه تمکن مالی از بانک به زبان لاتین، و ذکر موجودی به یورو

• سند ملک درصورت وجود

• در صورت سفر فرزندان زیر هجده سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

برای دانشجویان و محصلین

گواهی اشتغال به تحصیل

برای کارمندان

حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیریت و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

برای پزشکان

پروانه طبابت، دانشنامه، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

برای مشاغل آزاد (دارندگان شرکت)

جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

دارندگان شرکت

روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

برای وکلا

پروانه وکالت

برای ساختمان سازان

معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

برای کارمندان آزاد

سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

برای بازرگانان

کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه

برای بازنشستگان

حکم بازنشستگی، فیش حقوق

توجه: کلیه مدارک می بایست به زبان مورد تأیید سفارت ترجمه شوند.

توجه: پروسه بررسی ویزا در سفارت حداقل چهارده روز کاری می باشد.

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن هلند اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت هلند)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن یونان اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت یونان)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن ایتالیا اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت ایتالیا)

ویزای شینگن
ویزای شینگن

 

ویزای شینگن زمانی تضمینی می شود که متقاضی دارای مدارک کامل و با کیفیت باشد. مسائلی مانند سن و تأهل نیز در شانس اخذ ویزای شینگن تأثیرگذار است.

سوالات متداولی در ذهن متقاضیان ویزای شینگن وجود دارد که به بررسی چندی از آن ها می پردازیم:

1- آیا ویزای شینگن تضمینی است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت کیفیت مدارک در شانس اخذ ویزای شینگن حرف اول را می زند. با توجه به اینکه حوزه شینگن بارها قوانین خود را مبنی بر اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان تغییر می دهد، پیش از اقدام به اخذ ویزا، باید از قوانین جدید مطلع و آگاه بود. همچنین حوزه شینگن ممکن است با توجه به رویداد های داخلی و جهانی قوانین خود را برای ایرانیان، حتی شده برای یک روز، تغییر می دهد. متقاضیان می بایستی مراقب وعده های شرکت هایی باشند که مدعی اخذ ویزای شینگن به صورت تضمینی هستند. کارشناسان ما با بررسی و تحلیل جایگاه، شرایط، و مدارک شما، در بهترین فصول اخذ ویزای شنگن اقدام به اخذ ویزای شما می کنند. درصد موفقیت اخذ ویزای شینگن نیز با دعوتنامه رسمی از کشورهای هلند، یونان، و ایتالیا که آژانس سبزینه برای متقاضین خود اقدام می کند، بالاتر می رود.

2- اقدام از طریق کدام کشور تضمینی است؟

با توجه به بی ثباتی رویداد های کشور و جهان، حوزه شینگن مدام در حال تغییر قوانین اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان است. ولی در حال حاضر – (1397/1/26) – آژانس سبزینه بیشترین اقدام های موفق خود را از طریق کشور های هلند، یونان، ایتالیا، سوئیس و مجارستان انجام داده است.

3- اخذ ویزای شنگن چه مدت طول می کشد؟

پروسه اخذ ویزا حدود یک ماه تا یک ماه و نیم به طول می انجامد. مدت زمان آن به شلوغی و میزان متقاضیان بستگی دارد.

4- من نگران ریجکت شدن هستم…؟

اگر مدارک، و جایگاه و شرایط شما همان چیزی باشد که اروپا به دنبال آن است، نگرانی برای ریجکتی وجود ندارد. کارشناسان ما به دقت مدارک شما را بررسی، و در بهترین فصل از طریق آسان ترین کشور اقدام به اخذ ویزای شنگن می کنند.

5- هزینه ویزای شنگن چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای شینگن از هر کشور و برای هر کیس (مورد) متفاوت است. مشاوران ما با توجه به شرایط و مدارک شما هزینه ویزای شینگن را به شما اعلام می کنند. به دلیل نواسانات ارز نیز، هزینه هتل و پرواز در لحظه محاسبه می گردد.

6- آیا هزینه پس از اخذ ویزا دریافت می گردد؟

طبق قانون گردشگری، هزینه پنجاه درصد در ابتدا و مابقی در زمان اخذ ویزا دریافت می گردد.

7- آیا امکان اخذ ویزای شینگن پس از ریجکتی وجود دارد؟

امکانش وجود دارد. کارشناسان ما باید شرایط، مدارک و دلیل ریجکتی شما را بدانند، و امکان اخذ ویزای شینگن مجدد پس از ریجکتی را به شما اعلام کنند.

8- آیا سابقه سفر برای اخذ ویزای شینگن مهم است؟

بله، درصد موفقیت اخذ ویزا برای شما، چنانچه ویزاهای قبلی و سابقه سفر شما معتبر باشند، بالاتر می رود.

9- آیا ویزا کاری اقدام دارید؟

خیر، آژانس سبزینه فقط ویزای توریستی شینگن اقدام دارد.

10- آیا خودم می توانم به تنهایی اقدام به اخذ ویزای شینگن کنم؟

جهت اخذ ویزای شنگن، کامل بودن مدارک به تنهایی کافی نیست. کشورهای اروپایی روز به روز قوانین خود را تغییر، یا به آن می افزایند. اینکه در این فصل شرایط چه کشوری برای اخذ شینگن آسان است، اینکه سن و تأهل شما به چه صورت است، اینکه اروپا در کنار مدارک به چه ویژگی ها یا شرایط دیگر شما اهمیت می دهد، و در نهایت اینکه به چه روشی اقدام به اخذ ویزا می کنید، تمامی فاکتورهایی هستند که در این مبحث پیچیده اخذ ویزای شیگن تأثیرگذار هستند.

 

 

 

جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)