کشور فرانسه سفارت فرانسه در ایران

معرفی کشور فرانسه

کشور فرانسه واقع در اروپای غربی، به مهد هنر، علم و فلسفه معروف است و رتبه اول گردشگری در جهان را دارد.

پایتخت فرانسه، پاریس، پنجمین شهر پر گردشگر جهان است.

پیاده‌روی‌های رمانتیک، رستوران‌های مسحورکننده، شب‌های دو نفره، لحظه‌های به‌ یادماندنی کنار هم… پاریس را همه با این توصیف‌ها می‌شناسند.

پاریس مدت‌ها است مقصد محبوب عاشقان و دلدادگان از سراسر جهان شده است.

فرانسه یکی از سه کشوری است که دارای سواحلی هم در دریای مدیترانه و نیز اقیانوس اطلس می‌باشد (دو کشور دیگر عبارتند از اسپانیا و مراکش).

به دلیل شکل نقشهٔ این کشور، در زبان فرانسوی به آن لقب l’Hexagone (معنی: شش‌ضلعی) داده‌اند.

فرانسه کمابیش اندازهٔ افغانستان است و بزرگ‌ترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و همچنین سومین کشور بزرگ در همه قاره اروپا به‌شمار می‌آید. که با زبان فرانسه صحبت میکنند.

موقعیت جغرافیایی و آب و هوای فرانسه :

فرانسه از شمال و شمال‌غربی دارای مرزهای مشترک با بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، اسپانیا و آندورا است.

خاک کشور فرانسه در اروپا شامل مساحتی ۵۴۷٫۰۳۰ کیلومترمربعی می‌شود که با این شمار، فرانسه بزرگ‌ترین کشور در بین اعضای اتحادیه اروپا، از دید مساحت است.

فرانسه همچنین دارای جاذبه‌های طبیعی بسیاری همچون جاذبه‌های ساحلی در مناطق شمالی و غربی و مناظر کوهستانی عمدتاً مربوط به رشته‌کوه‌های آلپ در بخش شرقی است.

بخش‌های شمالی و شمال شرقی فرانسه دارای آب‌وهوای معتدل است.

بخشهای جنوبی نیز آب‌وهوای مدیترانه‌ای دارند. بخش‌های غربی فرانسه دارای اقلیم اقیانوسی است.

این مناطق دارای میزان بارش بالایی بوده و زمستان‌هایی معتدل و تابستان‌هایی گرم را تجربه می‌کنند.

سایر مناطق نیز معمولاً از تابستان‌هایی گرم و گاهی طوفانی و زمستان‌هایی سرد برخوردارند.

حمل و نقل در فرانسه :

در کشور فرانسه بالغ بر ۸۴۰ هزار کیلومتر راه آسفالته و بزرگراه وجود دارد.

طول راه‌آهن مورد استفاده نیز بیش از ۵۵۵، ۴۲ کیلومتر بوده و ارتباطات هوایی بین‌المللی این کشور توسط شرکتهای هواپیمایی ایرفرانس، (UTA) و پروازهای داخلی توسط ایر- اینتر صورت می‌پذیرد.

سالانه بیش از ۸۴۰/۲۶ هزار گردشگر از این کشور دیدن می‌کنند.

فرودگاه شارل دو گل (Aéroport Paris-Charles-de-Gaulle) بزرگ‌ترین فرودگاه بین‌المللی فرانسه و فرودگاه اصلی شهر پاریس است.

فرودگاه شارل دو گل با وسعتی حدود 33 کیلومترمربع، یکی از پر رفت و آمدترین مراکز ارتباط و حمل‌ونقل جهان محسوب می‌شود.

روزانه از این فرودگاه به تمام فرودگاه‌های مهم جهان پروازهای زیادی انجام می‌شود.
این فرودگاه در 25 کیلومتری شمال شرق شهر پاریس واقع شده است و از آنجا راه‌های بسیاری برای دسترسی به شهر پاریس و دیگر نواحی استان ایل دو فرانس تعبیه شده است.

همچنین از طریق شبکه ریلی پیشرفته فرانسه به اکثر شهرهای مهم کشور ازجمله لیون، مارسی، مون، پلیه، تولوز، لیل و نانت متصل است.

زبان فرانسه و مذهب :

زبان فرانسه، زبان رسمی این کشور است و فرانسوی‌ها زبان فرانسه خود را به عنوان مهم‌ترین بخش از فرهنگ و هویت خود در نظر می‌گیرند.

به علاوه، این زبان فرانسه در کشورهای دیگر دنیا نیز رواج پیدا کرده است.

اهالی این کشور به ۷۵ زبان محلی مختلف از جمله زبان فلامان، ایتالیایی، باسکی، برتون، کاتالان و زبان‌های مختلف اکسیتان صحبت می‌کنند.

در میان این‌ زبان‌ها، کاتالان بیشتر رواج دارد و بیشتر در نواحی رشته‌کوه پیرنه‌ی فرانسه، دیده می‌شود.

قانون کشور فرانسه، تمامی این زبان‌های محلی را به رسمیت می‌شناسد و این زبان‌ها در بخش‌هایی که رواج دارند به عنوان زبان دوم در مدرسه آموزش داده می‌شوند.

بیشتر فرانسویان، مسیحی هستند.

البته مسیحیت، تنها دین رایج در فرانسه نیست و طرفداران ادیان گوناگون در این کشور زندگی می‌کنند.

تعداد زیادی از مسلمانان، بوداییان و یهودیان در این کشور سکونت دارند.

فرهنگ غذایی فرانسه :

فرانسویان به خاطر علاقه به غذا در دنیا شناخته‌شده هستند.

پنیرهای فرانسوی همه جای دنیا محبوب هستند.

غذاها و نحوه‌ی طبخ آنها از منطقه‌ای به منطقه‌ی دیگر متفاوت است.

فرانسوی‌ها غذای خوب را دوست دارند و به نحوه‌ی آماده‌سازی و طبخ غذا و نیز آداب و رسوم غذا خوردن حساس هستند.

غذاها و سبک و سیاق آشپزی فرانسوی، امروزه در کشورهای غربی بسیار رواج یافته و محبوب است.

جاذبـه های گردشـگری فرانسه :

  • برج ایفل La tour Eiffel
  • شانزه لیزه Champs Elysées
  • موزه ی لوور Le Musée du Louvre
  • موزه اورسه Musée d’Orsay
  • کلیسای نتردام Notre Dame de Paris
  • کاخ ورسای Le Chateau de Versailles
  • پانتئون Panthéon
  • میدان کنکورد La place de Concorde

سفارت فرانسه در ایران :

تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 66-64

تلفن : 00 40 09 64 021(98+)

برای اخذ ویزا شنگن و سفر به فرانسه با سبزینه همراه باشید.

ویزای شینگن فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه | جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:

• اصل شناسنامه و کارت ملی

• اصل پاسپورت جدید با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر

• اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شنگن گذشته)

• دو قطعه عکس سه و نیم در چهار و نیم، رنگی، زمینه سفید 70% زوم چهره، بدون روتوش

• پرینت گردش سه ماهه حساب بانکی با حداقل هفتاد میلیون تومان (توضیح: گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز کنید. به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید)

• در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.

• نامه تمکن مالی از بانک به زبان لاتین، و ذکر موجودی به یورو

• سند ملک درصورت وجود

• در صورت سفر فرزندان زیر هجده سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

برای دانشجویان و محصلین

گواهی اشتغال به تحصیل

برای کارمندان

حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیریت و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

برای پزشکان

پروانه طبابت، دانشنامه، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

برای مشاغل آزاد (دارندگان شرکت)

جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

دارندگان شرکت

روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

برای وکلا

پروانه وکالت

برای ساختمان سازان

معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

برای کارمندان آزاد

سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

برای بازرگانان

کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه

برای بازنشستگان

حکم بازنشستگی، فیش حقوق

توجه: کلیه مدارک می بایست به زبان مورد تأیید سفارت ترجمه شوند.

توجه: پروسه بررسی ویزا در سفارت حداقل چهارده روز کاری می باشد.

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن هلند اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت هلند)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن یونان اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت یونان)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن ایتالیا اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت ایتالیا)

ویزای شینگن
ویزای شینگن

 

ویزای شینگن زمانی تضمینی می شود که متقاضی دارای مدارک کامل و با کیفیت باشد. مسائلی مانند سن و تأهل نیز در شانس اخذ ویزای شینگن تأثیرگذار است.

سوالات متداولی در ذهن متقاضیان ویزای شینگن وجود دارد که به بررسی چندی از آن ها می پردازیم:

1- آیا ویزای شینگن تضمینی است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت کیفیت مدارک در شانس اخذ ویزای شینگن حرف اول را می زند. با توجه به اینکه حوزه شینگن بارها قوانین خود را مبنی بر اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان تغییر می دهد، پیش از اقدام به اخذ ویزا، باید از قوانین جدید مطلع و آگاه بود. همچنین حوزه شینگن ممکن است با توجه به رویداد های داخلی و جهانی قوانین خود را برای ایرانیان، حتی شده برای یک روز، تغییر می دهد. متقاضیان می بایستی مراقب وعده های شرکت هایی باشند که مدعی اخذ ویزای شینگن به صورت تضمینی هستند. کارشناسان ما با بررسی و تحلیل جایگاه، شرایط، و مدارک شما، در بهترین فصول اخذ ویزای شنگن اقدام به اخذ ویزای شما می کنند. درصد موفقیت اخذ ویزای شینگن نیز با دعوتنامه رسمی از کشورهای هلند، یونان، و ایتالیا که آژانس سبزینه برای متقاضین خود اقدام می کند، بالاتر می رود.

2- اقدام از طریق کدام کشور تضمینی است؟

با توجه به بی ثباتی رویداد های کشور و جهان، حوزه شینگن مدام در حال تغییر قوانین اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان است. ولی در حال حاضر – (1397/1/26) – آژانس سبزینه بیشترین اقدام های موفق خود را از طریق کشور های هلند، یونان، ایتالیا، سوئیس و مجارستان انجام داده است.

3- اخذ ویزای شنگن چه مدت طول می کشد؟

پروسه اخذ ویزا حدود یک ماه تا یک ماه و نیم به طول می انجامد. مدت زمان آن به شلوغی و میزان متقاضیان بستگی دارد.

4- من نگران ریجکت شدن هستم…؟

اگر مدارک، و جایگاه و شرایط شما همان چیزی باشد که اروپا به دنبال آن است، نگرانی برای ریجکتی وجود ندارد. کارشناسان ما به دقت مدارک شما را بررسی، و در بهترین فصل از طریق آسان ترین کشور اقدام به اخذ ویزای شنگن می کنند.

5- هزینه ویزای شنگن چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای شینگن از هر کشور و برای هر کیس (مورد) متفاوت است. مشاوران ما با توجه به شرایط و مدارک شما هزینه ویزای شینگن را به شما اعلام می کنند. به دلیل نواسانات ارز نیز، هزینه هتل و پرواز در لحظه محاسبه می گردد.

6- آیا هزینه پس از اخذ ویزا دریافت می گردد؟

طبق قانون گردشگری، هزینه پنجاه درصد در ابتدا و مابقی در زمان اخذ ویزا دریافت می گردد.

7- آیا امکان اخذ ویزای شینگن پس از ریجکتی وجود دارد؟

امکانش وجود دارد. کارشناسان ما باید شرایط، مدارک و دلیل ریجکتی شما را بدانند، و امکان اخذ ویزای شینگن مجدد پس از ریجکتی را به شما اعلام کنند.

8- آیا سابقه سفر برای اخذ ویزای شینگن مهم است؟

بله، درصد موفقیت اخذ ویزا برای شما، چنانچه ویزاهای قبلی و سابقه سفر شما معتبر باشند، بالاتر می رود.

9- آیا ویزا کاری اقدام دارید؟

خیر، آژانس سبزینه فقط ویزای توریستی شینگن اقدام دارد.

10- آیا خودم می توانم به تنهایی اقدام به اخذ ویزای شینگن کنم؟

جهت اخذ ویزای شنگن، کامل بودن مدارک به تنهایی کافی نیست. کشورهای اروپایی روز به روز قوانین خود را تغییر، یا به آن می افزایند. اینکه در این فصل شرایط چه کشوری برای اخذ شینگن آسان است، اینکه سن و تأهل شما به چه صورت است، اینکه اروپا در کنار مدارک به چه ویژگی ها یا شرایط دیگر شما اهمیت می دهد، و در نهایت اینکه به چه روشی اقدام به اخذ ویزا می کنید، تمامی فاکتورهایی هستند که در این مبحث پیچیده اخذ ویزای شیگن تأثیرگذار هستند.

 

 

 

جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)