ویزای ایتالیا

ایتالیا

ایتالیا کشوری در جنوب اروپا است. این کشور از شبه‌جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردنیا در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است. نکته جالب در مورد نقشه ی کشور ایتالیا این است که نقشه ی این کشور شبیه چکمه می باشد.

جغرافیا کشور ایتالیا:

ایتالیا در جنوب اروپا با مختصات جغرافیایی تقریبی ۵۰ ۲۲ شمالی , ۳۰ ۱۲ شرقی قرار دارد. این کشور مساحتی به اندازه تقریباً یک پنجم ایران دارد. این کشور مرز مشترک با کشورهای اتریش، فرانسه، واتیکان (واتیکان در داخل شهر رم پایتخت ایتالیا قرار دارد)، سان مارینو (کشور سان مارینو در شمال ایتالیا و در دل ایالت امیلیا رومانیا قرار دارد)، اسلوونی و سوئیس دارد.

هنر و معماری :

ایتالیا کشور زیبایی است که به معماری بی‌نظیر، فرهنگ غذایی غنی و سبک زندگی پرزرق و برقش شهرت دارد. در این مقاله با نکات جالبی درباره‌ی آداب و رسوم و سنت‌های زندگی در ایتالیا آشنا می‌شویم.

ایتالیا، کشور لذیذترین غذاهای دنیا، سرزمین‌های سرسبز و باغ‌های انگور، قایق‌های شناور در کانال های ونیز و زیباترین و باشکوه‌ترین بناهای تاریخی جهان است؛ کشور بزرگی که تاریخی ریشه‌دار و غنی دارد و همین مسئله موجب تنوع فرهنگی در این کشور شده است. تور ایتالیا یکی از پرطرفدارترین انواع تور اروپا است.

سنت‌ها، آداب و رسوم و فرهنگ این کشور، از منطقه‌ای به منطقه‌ی دیگر متفاوت است. به‌عنوان مثال آداب و رسوم ایتالیایی‌های منطقه‌ی سیسیل، ونتو و کامپانیا کاملا با یکدیگر متفاوت است.

ایتالیا مهد بسیاری از سبک‌های معماری از جمله معماری کلاسیک رومی، رنسانس، باروک و نئوکلاسیک است. سبک معماری ایتالیا از سبک‌های قدیمی اتروسک و یونانی آغاز می‌شود و بعدها پیشرفت کرده و سبک کلاسیک رومی را نیز دربر می‌گیرد. به مرور زمان، دوران رنسانس و باروک نیز بر معماری ایتالیا تاثیر می‌گذارند.

ساخت کلیسا در ایتالیا با بنای کلیسای قدیمی سنت پیتر در دوران مسیحیت اولیه آغاز شد. درواقع این کلیسا اولین نمونه‌ی قابل‌ توجه کلیسای مسیحی در ایتالیا است.

معماری روم شرقی یا بیزانس پس از سقوط امپراتوری روم غربی در سال ۴۷۶ میلادی در ایتالیا گسترش یافت. آن‌ها سبک معماری رومی را حفظ کردند. بناهای ساخته شده توسط آن‌ها گنبد‌های مسطح‌تری داشتند و به جای مجسمه از موزاییک‌های طلاکاری شده و تصاویر، استفاده می‌کردند. کلیسای سنت مارک در ونیز یکی از نمونه‌های فوق‌العاده‌ی معماری بیزانس است.

جنبش رومانسک (Romanesque) که در سال‌های ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ میلادی به وقوع پیوست، بهترین  شاهکارهای معماری ایتالیا را تقدیم این کشور کرده است. برج کج پیزا و کلیسای Sant’Ambrogio در این دوره ساخته شده‌اند.

اطلاعات عمومی کشور ایتـالیا:

  • بلندترین نقطه ایتـالیا کوه مونته بیانکو با ارتفاع ۷۴۸/۴ متر از سطح دریا و کمترین ارتفاع آن دریای مدیترانه‌است.
  • پایتخت: رم
  • وسعت: 301338 کیلومترمربع
  • جمیعت: 60681514 نفر
  • زبان رسمی: ایتـالیایی
  • پول رایج: یورو
  • شهرهای مهم: میلان، ناپل، تورین، پالرمو، جنووا، پولونیا، فلورانس، باری، ونیز، مسینا، ورونا

ایتالـیا پنجمین کشور پرجمعیت اروپا و بیست و سومین کشور پرجمعیت دنیا است.

ایتـالیا آب‌وهوای معتدل فصلی دارد و آب‌وهوای مناطق ساحلی آن با شرایط هوایی کوهستان‌های داخلی تفاوت زیادی دارد.

دو کشور مستقل بسیار کوچک به نام‌های واتیکان و سان مارینو در درون خاک ایتـالیا قرار دارند و یک تکه از خاک ایتالیا نیز بیرون از خاک اصلی این کشور و در سوئیس قرار دارد که کامپیونه دیتالیا نامیده می‌شود.

رم، پایتخت ایتـالیا، به عنوان پایتخت امپراتوری روم و اقامتگاه پاپ، برای سده‌های پیاپی از مراکز سیاسی و مذهبی تمدن غرب بود.

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

ویزای شینگن ایتالیا

اخذ ویزای شینگن ایتالیا | جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:

• اصل شناسنامه و کارت ملی

• اصل پاسپورت جدید با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر

• اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شنگن گذشته)

• دو قطعه عکس سه و نیم در چهار و نیم، رنگی، زمینه سفید 70% زوم چهره، بدون روتوش

• پرینت گردش سه ماهه حساب بانکی با حداقل هفتاد میلیون تومان (توضیح: گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز کنید. به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید)

• در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.

• نامه تمکن مالی از بانک به زبان لاتین، و ذکر موجودی به یورو

• سند ملک درصورت وجود

• در صورت سفر فرزندان زیر هجده سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

برای دانشجویان و محصلین

گواهی اشتغال به تحصیل

برای کارمندان

حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیریت و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

برای پزشکان

پروانه طبابت، دانشنامه، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

برای مشاغل آزاد (دارندگان شرکت)

جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

دارندگان شرکت

روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

برای وکلا

پروانه وکالت

برای ساختمان سازان

معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

برای کارمندان آزاد

سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

برای بازرگانان

کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه

برای بازنشستگان

حکم بازنشستگی، فیش حقوق

توجه: کلیه مدارک می بایست به زبان مورد تأیید سفارت ترجمه شوند.

توجه: پروسه بررسی ویزا در سفارت حداقل چهارده روز کاری می باشد.

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن هلند اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت هلند)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن یونان اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت یونان)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن ایتالیا اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت ایتالیا)

ویزای ایتالیا
ویزای ایتالیا

 

ویزای شینگن زمانی تضمینی می شود که متقاضی دارای مدارک کامل و با کیفیت باشد. مسائلی مانند سن و تأهل نیز در شانس اخذ ویزای شینگن تأثیرگذار است.

سوالات متداولی در ذهن متقاضیان ویزای شینگن وجود دارد که به بررسی چندی از آن ها می پردازیم:

1- آیا ویزای شینگن تضمینی است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت کیفیت مدارک در شانس اخذ ویزای شینگن حرف اول را می زند. با توجه به اینکه حوزه شینگن بارها قوانین خود را مبنی بر اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان تغییر می دهد، پیش از اقدام به اخذ ویزا، باید از قوانین جدید مطلع و آگاه بود. همچنین حوزه شینگن ممکن است با توجه به رویداد های داخلی و جهانی قوانین خود را برای ایرانیان، حتی شده برای یک روز، تغییر می دهد. متقاضیان می بایستی مراقب وعده های شرکت هایی باشند که مدعی اخذ ویزای شینگن به صورت تضمینی هستند. کارشناسان ما با بررسی و تحلیل جایگاه، شرایط، و مدارک شما، در بهترین فصول اخذ ویزای شنگن اقدام به اخذ ویزای شما می کنند. درصد موفقیت اخذ ویزای شینگن نیز با دعوتنامه رسمی از کشورهای هلند، یونان، و ایتالیا که آژانس سبزینه برای متقاضین خود اقدام می کند، بالاتر می رود.

2- اقدام از طریق کدام کشور تضمینی است؟

با توجه به بی ثباتی رویداد های کشور و جهان، حوزه شینگن مدام در حال تغییر قوانین اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان است. ولی در حال حاضر – (1397/1/26) – آژانس سبزینه بیشترین اقدام های موفق خود را از طریق کشور های هلند، یونان، ایتالیا، سوئیس و مجارستان انجام داده است.

3- اخذ ویزای شنگن چه مدت طول می کشد؟

پروسه اخذ ویزا حدود یک ماه تا یک ماه و نیم به طول می انجامد. مدت زمان آن به شلوغی و میزان متقاضیان بستگی دارد.

4- من نگران ریجکت شدن هستم…؟

اگر مدارک، و جایگاه و شرایط شما همان چیزی باشد که اروپا به دنبال آن است، نگرانی برای ریجکتی وجود ندارد. کارشناسان ما به دقت مدارک شما را بررسی، و در بهترین فصل از طریق آسان ترین کشور اقدام به اخذ ویزای شنگن می کنند.

5- هزینه ویزای شنگن چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای شینگن از هر کشور و برای هر کیس (مورد) متفاوت است. مشاوران ما با توجه به شرایط و مدارک شما هزینه ویزای شینگن را به شما اعلام می کنند. به دلیل نواسانات ارز نیز، هزینه هتل و پرواز در لحظه محاسبه می گردد.

6- آیا هزینه پس از اخذ ویزا دریافت می گردد؟

طبق قانون گردشگری، هزینه پنجاه درصد در ابتدا و مابقی در زمان اخذ ویزا دریافت می گردد.

7- آیا امکان اخذ ویزای شینگن پس از ریجکتی وجود دارد؟

امکانش وجود دارد. کارشناسان ما باید شرایط، مدارک و دلیل ریجکتی شما را بدانند، و امکان اخذ ویزای شینگن مجدد پس از ریجکتی را به شما اعلام کنند.

8- آیا سابقه سفر برای اخذ ویزای شینگن مهم است؟

بله، درصد موفقیت اخذ ویزا برای شما، چنانچه ویزاهای قبلی و سابقه سفر شما معتبر باشند، بالاتر می رود.

9- آیا ویزا کاری اقدام دارید؟

خیر، آژانس سبزینه فقط ویزای توریستی شینگن اقدام دارد.

10- آیا خودم می توانم به تنهایی اقدام به اخذ ویزای شینگن کنم؟

جهت اخذ ویزای شنگن، کامل بودن مدارک به تنهایی کافی نیست. کشورهای اروپایی روز به روز قوانین خود را تغییر، یا به آن می افزایند. اینکه در این فصل شرایط چه کشوری برای اخذ شینگن آسان است، اینکه سن و تأهل شما به چه صورت است، اینکه اروپا در کنار مدارک به چه ویژگی ها یا شرایط دیگر شما اهمیت می دهد، و در نهایت اینکه به چه روشی اقدام به اخذ ویزا می کنید، تمامی فاکتورهایی هستند که در این مبحث پیچیده اخذ ویزای شیگن تأثیرگذار هستند.

 

 

 

جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)