چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

چگونه ویزای کانادا بگیریم در واقع پرسشی است که می توان آن را به این صورت مطرح کرد که مدارک لازم برای ویزای کانادا چیست و از چه راهی و چگونه برای ویزای کانادا اقدام کنیم؟

ثبت نام برای ویزای کانادا اولین قدمی است که متقاضی بایستی آن را از طریق وب سایت سفارت کانادا یا مراجه حضوری به سفارت کانادا انجام دهد. به دلیل تعطیلی سفارت کانادا در ایران تقریبا همه ایرانیان از طریق وب سایت رسمی سفارت کانادا اقدام به اخذ ویزای کانادا می نمایند. ثبت نام به معنی ایجاد یک حساب کاربری در سایت سفارت کانادا بوده، و درخواست ویزای کانادا و پیگیری جواب ویزای کانادا از طریق این پرتال حاصل می شود.

اگرچه متقاضی مایل به درخواست ویزا کانادا به صورت حضوری باشد، ایشان بایستی به وک دفتر vfs مراجعه کند، و در آنجا فرم ویزا کانادا را تکمیل کند، مدارک ترجمه شده ویزای کانادا را تحویل دهد و در نهایت اقدام به انگشت نگاری نماید. بر خلاف نوع درخواست آنلاین ویزای کانادا که پیگیری ویزای کانادا از طریق کد رهگیری در پرتال سفارت کانادا انجام می شود، در نوع درخواست حضوری ویزای کانادا پیگیری ویزا کانادا تنها از طریق ایمیل امکان پذیر است.

هزینه ویزای کانادا

مراحل دریافت ویزای کانادا به چه صورت است؟

مراحل دریافت ویزای کانادا به صورت آنلاین از ایجاد یک حساب کاربری در سایت سفارت کانادا یا به صورت مراجعه حضوری به سفارت آغاز می شود. پر کردن فرم ویزای کانادا دومین قدمی است که پس از ثبت نام از طریق وب سایت یا مراجعه حضوری به سفارت کانادا باید انجام شود. نحوه پر کردن فرم ویزای کانادا و اسکن آن طبق استانداردهای سفارت کانادا باید به صورتی باشد که درصد ریجکت شدن ویزای کانادا را کاهش دهد. کوچک ترین تناقض بین اطلاعات فرم ویزا کانادا و مدارک متقاضی منجر به ریجکت شدن ویزای کانادا توسط افسر سفارت کانادا می شود. کارشناسان ما با بررسی مدارک متقاضی، ارائه دستورالعمل نحوه تهیه مدارک و تکمیل فرم ویزا کانادا جهت اخذ ویزای کانادا اقدام می نمایند.

هزینه ویزای کانادا در قدم سوم قرار دارد، و هزینه های مربوطه بایستی به صورت آنلاین در پرتال سفارت کانادا یا مراجعه به سفارت کانادا پرداخت شود. پس از گذراندن این مراحل، نامه تاییدیه درخواست که حاوی شماره پیگیری است و نامه انگشت نگاری برای متقاضی ویزای کانادا ارسال می شود. مراحل ویزای کانادا را می توان توسط این کد رهگیری در وب سایت سفارت کانادا قدم به قدم رصد کرد.

وقت سفارت کانادا در مرحله چهارم قرار دارد، و زمانی که فرا می رسد متقاضی بایستی به یکی از سفارت های کانادا در کشورهای همسایه ، مانند سفارت کانادا در انکارا ، مراجعه کند و مدارک لازم برای ویزای کانادا را ( که توسط دارالترجمه های همکار و معتبر آژانس سبزینه به زبان انگلیسی ترجمه شده است ) به سفارت تحویل دهد. پس از ارائه مدارک در سفارت کانادا از متقاضی انگشت نگاری و مصاحبه می شود، و ایشان می بایستی تا زمان اعلام شدن نتیجه ویزای کانادا منتظر بماند. مدارک ویزای کانادا بایستی با دقت تهیه شود، و هیچ کاستی و نقص مدارک وجود نداشته باشد. توصیه می شود به دلیل کاهش درصد ریجکتی ویزای کانادا مدارک توسط دستورالعمل آژانس هواپیمایی سبزینه تهیه شود.

پیکاپ ویزا ( تحویل پاسپورت از سفارت کانادا ) در آخرین مرحله قرار دارد، و متقاضی می تواند از دو طریق مراجعه حضوری به سفارت کانادا یا از طریق خدمات پیکاپ ویزا توسط آژانس هواپیمایی ، پاسپورت خود را به همراه ویزای کانادا از سفارت کانادا پیکاپ کند، که این روش مقرون به صرفه است.

خدمات آژانس سبزینه جهت اخذ ویزای کانادا شامل بررسی مدارک متقاضی، ارائه دستورالعمل تهیه مدارک لازم ، ثبت نام و پرداخت آنلاین وقت سفارت کانادا ، ترجمه مدارک ، بررسی مجدد مدارک جهت رفع نواقص و کاستی های احتمالی، ارائه توصیه های لازم و بایدها و نبایدها در روز وقت سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری ، رصد کردن و پیگیری جواب ویزای کانادا در سفارت ، و در نهایت پیکاپ ویزای کانادا از آنکارا ، استانبول ، تفلیس و دبی می باشد.

اخذ ویزای کانادا تضمینی فوری

شرایط اخذ ویزای کانادا چیست؟

شرایط اخذ ویزای کانادا در واقع به معنی شرایط شخص ( سن و تأهل )، سابقه سفر ( سفر به کشورهای غیر شینگن و تعداد ویزای شینگن ) و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا است. در صورتی که شرایط شخص مناسب و مدارک کامل و بی نقص باشد، اخذ ویزای کانادا تضمینی می شود. در ادامه، لیست مدارک لازم ویزای کانادا را مطالعه نمایید.

شرایط دریافت ویزای کانادا

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا

مدارک هویتی

  • اصل پاسپورت امضا شده جدید
  • پاسپورت های قدیمی
  • یک قطعه عکس جدید 5/3 x 5/4 رنگی زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه
  • کارت ملی
  • سند ازدواج (در صورت تأهل)
  • فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به طور جداگانه تکمیل و توسط مسافر امضا گردد

مدارک مالی

  • نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و ذکر موجودی به دلار و ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  • گردش 6 ماهه حساب به زبان انگلیسی که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد
  • چنانچه گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل یا اجاره نامه ملکی (که اجاره داده اید) موجود است نیز ارائه داده شود
  • توضیح: مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب، یک ماه می باشد.

مدارک اسناد ملکی

  • اسناد ساختمان، زمین یا باغ

مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی و دولتی

  • گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان بخش خصوصی) به زبان انگلیسی خطاب به سفارت طبق فرمت ارسالی روی سربرگ شرکت با تاریخ، شماره، امضا مدیریت و مهر شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، اعتبار قرارداد کاری، سمت شغلی و حقوق و مزایای سالیانه، نام مدیر مستقیم و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
  • فیش حقوقی 3 ماه آخر
  • لیست بیمه 3 ماه آخر
  • حکم کارگزینی (برای کارمندان دولتی)

مدارک شغلی برای کارفرمایان

  • آگهی تاسیس
  • آخرین تغییرات شرکت در روزنامه رسمی
  • آخرین ليست مالیاتی پرداخت شده
  • نامه تمکن از بانک شرکت و ریز پرینت 6 ماه آخر (به زبان انگلیسی و ممهور به مهر بانک)
  • لیست بیمه کارکنان
  • فیش حقوقی 2 ماه آخر کارکنان

مدارک برای تاجران

  • کارت بازرگانی
  • گواهی از اتاق بازرگانی
  • آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • لیست پرداخت بیمه

مدارک برای محصلین و دانشجویان

  • گواهی اشتغال به تحصیل از مدارس یا دانشگاه با قید تاریخ مرخصی از تحصیل جهت سفر به کانادا

مدارک برای وکلا

  • پروانه وکالت
  • لیست بیمه
  • قراردادهای کاری

مدارک برای پزشکان

  • پروانه دائم طبابت
  • پروانه مطب
  • کارت نظام پزشکی
  • بیمه
  • مالیات پرداختی

مدارک برای مهندسان

  • پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
  • قراردادهای کاری
  • بیمه
  • مالیات پرداختی

مدارک برای مشاغل آزاد

  • پروانه بهره برداری
  • جواز کسب
  • آخرین مالیات پرداختی
  • بیمه پرداختی
  • قرارداد کاری
  • فعالیت های تجاری

مدارک برای بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی و فیش حقوقی دو ماه آخر (در صورت افزایش حقوق، حكم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)

دعوتنامه اقوام و آشنایان

دعوتنامه شامل اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی ، نسبیت ، علت مسافرت متقاضی ، تلفن و آدرس ، مدت اقامت ، و هرگونه موارد مرتبط دیگر(دعوتنامه بعد از تنظیم باید به امضا و مهر دفتر ثبت (Notary Public) برسد ؛

مدارک شخص دعوت کننده : ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card) ، گذرنامه کانادائی ، شناسنامه کانادائی (Canadian Birth Certificate) ، یا کارت اقامت (PR CARD) از سمت شخص دعوت کننده الزامی است. همچنین ، سایر مدارک شخص دعوت کننده ، شامل گواهی اشتغال به کار ، نامه بانک ، برگه های مالیاتی (Notice of Assessment) ، و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیاری بر نتیجه درخواست ویزای شخص دعوت شونده دارند.

رضایت نامه محضری

در صورت سفر فرزندان زیر هجده سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی می باشد. رضایتنامه بایستی از سمت شخصی باشد که آنها را همراهی نمیکند.

*کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی با مهر مترجم ترجمه شود.

انواع ویزای کانادا

انواع ویزای کانادا شامل 2 دسته کلی ویزای موقت کانادا و ویزای دائم کانادا می باشد که خود به انواع دیگر به عنوان زیر مجموعه تقسیم می شود. انواع ویزای کانادا بسته به هدف از سفر می تواند متفاوت باشد که کارشناسان آژانس هواپیمایی سبزینه با توجه به نیاز متقاضی بهترین نوع ویزای کانادا را به ایشان معرفی می نماید. در ادامه به معرفی هر یک از انواع ویزا کانادا خواهیم پرداخت.

انواع ویزای کانادا

ویزای موقت کانادا

ویزای موقت کانادا یا ویزای اقامت موقت کانادا همانطور که از اسمش پیداست ویزاهایی هستند که یک شخص برای ورود به کشور کانادا در یک بازه زمانی و مدت اقامت مشخص برای اهداف گردشگری، تحصیل، کار، بازدید از خانواده، و… به آن نیاز دارد. بسته به نیاز متقاضی و هدف از سفر این نوع ویزا به انواع مختلف به عنوان زیر مجموعه هایش تقسیم می شود، که در ادامه به معرفی مهم ترین آن ها خواهیم پرداخت.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا یکی از ویزاهای موقت کانادا است و همانطور که از اسمش پیداست جهت اهداف گردشگری به مدت زمان معینی اخذ می گردد. ویزای توریستی کانادا خود به دو نوع کوتاه مدت ( سینگل یا یکبار ورود ) و بلند مدت ( مولتی یا مولتیپل ) تقسیم می شود. ویزای سینگل کانادا به این معنی است که متقاضی تنها اجازه یک بار ورود به خاک کانادا به مدت 6 ماه دارد. بنا به دلایلی امروزه سازمان مهاجرت کانادا دستور به صدور ویزا تنها به صورت ویزای مولتی کانادا به مدت اعتبار 5 ساله داده است. به این معنی که متقاضی می تواند به مدت 5 سال هر چند بار که مایل بود به خاک کانادا ورود و خروج کند، که البته هر بار سفر ایشان نبایستی بیش از 6 ماه به طول بیانجامد. پس از گذشت 6 ماه مسافر بایستی از خاک کانادا خارج، و در صورت تمایل پس از چند ساعت دوباره به خاک کانادا ورود کند. ویزای مولتی کانادا با اینکه به مدت 5 ساله صدر می گردد ولی چنانچه پاسپورت متقاضی 3 سال اعتبار داشته باشد، ویزای 5 ساله کانادا به مدت اعتبار 3 ساله صادر می گردد.

سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا نوعی از ویزای موقت کانادا است که برای والدین ، پدربزرگ و مادربزرگ کسانی که اقامت دائمی کانادا دارند اخذ می گردد تا بتوانند در کنار فرزندان یا نوه های خود باشند. جهت اخذ سوپر ویزای کانادا ، فرزند یا نوه به عنوان دعوت کننده بایستی دارای حداقل درامد 24000 دلار در سال باشد. همچنین ایشان بایستی بیمه خدمات درمانی والدین ، پدربزرگ یا مادربزرگ خود را در کانادا پرداخت کند. متقاضی سوپر ویزای کانادا نیز بایستی معاینه های لازم را توسط پزشک معتمد سفارت انجام دهد. مدت اعتبار سوپر ویزای کانادا 10 ساله می باشد، ولی حداکثر مدت مجاز اقامت در هر بار ورود 2 سال است، و متقاضی بایستی پس از 2 سال از خاک کانادا خروج و پس از ساعاتی دوباره بازگردد. پس از انقضای پاسپورت و تمدید آن نیازی به اخذ مجدد سوپر ویزای کانادا نیست، زیرا سفارت مجددا برچسب ویزا را در پاسپورت جدید می چسباند. لازم به ذکر است که مدت اعتبار پاسپورت ایران 5 ساله است.

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا نوعی از ویزای موقت کانادا است که خود به دو نوع ویزای دانشجویی کانادا و ویزای دانش آموزی کانادا تقسیم می شود. در این نوع ویزاها متقاضی می تواند در مدت زمانی مشخص (معمولا همان مدت زمانی که جهت تحصیل در یک دوره نیاز است) در کانادا مشغول به تحصیل شود. این ویزا برای افرادی اخذ می گردد که قصد تحصیل به مدت بیش از 6 ماه دارند. ویزای تحصیلی کانادا قابل تمدید است، و حتی متقاضی می تواند پس از فارق التحصیل شدن از دانشگاه کانادا اقدام به اخذ ویزای کار کانادا نماید. ویزای تحصیلی کانادا به صورت ویزای دانشجویی ، ویزای دانش آموزی ، ویزای فرصت مطالعاتی و ویزای همراه محصل (همسر، والدین یا فرزند کسی که در حال تحصیل در کانادا است) اخذ می گردد. در ادامه به معرفی انواع ویزاهای تحصیلی کانادا خواهیم پرداخت.

ویزای دانشجویی کانادا

ویزای دانشجویی کانادا برای کسانی اخذ می گردد که قصد تحصیل در مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکتری دارند. جهت اخذ ویزای دانشجویی کانادا متقاضی بایستی از یکی از دانشگاه های کانادا پذیرش گرفته باشد. مدت اعتبار ویزای دانشجویی کانادا به همان مدت زمان تحصیل در یک مقطع صادر می گردد. به عنوان مثال چنانچه مقطع لیسانس دانشگاه در کانادا 4 سال باشد، مدت ویزای دانشجویی کانادا 4 ساله صادر می گردد. این ویزا نیز قابل تمدید یا قابل تبدیل به ویزای کار کانادا می باشد. قابل ذکر است که دولت کانادا اجازه کار و تحصیل به طور همزمان را به محصلینی که ویزای تحصیلی دارند می دهد.

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا نوعی از ویزای تحصیلی است که برای کسانی اخذ می گردد که قصد تحصیل در مدارس کانادا دارند. این نوع ویزا معمولا به اعتبار مدت زمان نیاز برای تحصیل صادر می گردد و قابل تمدید نیز می باشد.

ویزای کار کانادا ( ویزای شغلی کانادا )

ویزای کار کانادا یا ویزای شغلی کانادا نوعی از ویزای موقت کانادا است که جهت اخذ آن نیاز به یک پیشنهاد شغلی ( پذیرش شغلی ) از سوی کشور کانادا می باشد. مدت اعتبار ویزای کار کانادا معمولا 6 ماهه است و قابل تمدید نیز می باشد. پس از گذشت مدتی نیز می توان جهت اقامت دائم کانادا اقدام نمود.

ویزای سرمایه گذاری کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا نوعی از ویزا است که با سپردن 400000 دلار کانادا در حساب دولت، ویزای دائم کانادا به متقاضی تعلق خواهد گرفت. این مبلغ نیز پس از 5 سال بدون بهره به متقاضی باز خواهد گشت.

ویزای دائم کانادا

ویزای دائم کانادا در واقع همان اقامت دائم کانادا ( کارت PR کانادا ) می باشد، و یک پله قبل از شهروند کانادا شدن است. به اقامت دائم کانادا PR می گویند و همانند گرین کارت آمریکا عمل می کند. کسانی که ویزای مهاجرتی کانادا را اخذ می کنند، به محض ورود به خاک کانادا جهت اخذ کارت اقامت دائم کانادا اقدام، و آن را از طریق پست در عرض چند هفته دریافت می کنند. شخصی که ویزای دائم کانادا دارد می تواند برای همیشه در کانادا زندگی و کار کند، ولی هنوز به عنوان شهروند کانادا ( سیتیزن کانادا ) به حساب نمی آید. به عبارتی هنوز پاسپورت کانادایی دریافت نکرده است، ولی پس از 6 سال می تواند جهت اخذ پاسپورت کانادا اقدام نماید و از مزایا و امتیازهای ویژه شهروند کانادایی برخوردار شود. در واقع 6 سال پس از دریافت کارت اقامت دائم کانادا ( کارت PR ) ، چنانچه شخص 4 سال در خاک کانادا زندگی کرده باشد، می توان جهت اخذ پاسپورت کانادا و اخذ شهروندی کانادا اقدام نمود.

مدت زمان صدور ویزای کانادا

مدت زمان صدور ویزای کانادا از 1 ماه تا 3 ماه به طول می انجامد. همانطور که بالاتر به آن اشاره شد، 4 مرحله فرایند اخذ ویزای کانادا ، یعنی ایجاد حساب کاربری در پرتال سفارت کانادا ، پر کردن فرم ویزای کانادا ، وقت سفارت کانادا و انگشت نگاری و مصاحبه و در نهایت پیکاپ ویزا کانادا از آنکارا ، استانبول ، تفلیس یا دبی همگی در مجموع از 1 ماه تا 3 ماه به طول می انجامد. شلوغی سفارت کانادا و میزان تقاضای ویزای کانادا نیز در مدت زمان دریافت ویزای کانادا تاثیرگذار است. پیگیری جواب ویزای کانادا نیز در صورتی که درخواست ویزای کانادا آنلاین باشد، از طریق کد رهگیری در سایت رسمی سفارت کانادا امکان پذیر می باشد.

نحوه پیگیری ویزای کانادا به چه صورت است؟

نحوه پیگیری ویزای کانادا به صورت کد رهگیری در سایت رسمی سفارت کانادا امکان پذیر می باشد. چنانچه درخواست ویزای کانادا به صورت حضوری در سفارت کانادا انجام شده باشد، نحوه پیگیری ویزای کانادا به صورت ایمیل به متقاضی خواهد بود. در صورت درخواست ویزا به صورت آنلاین ، ابتدا ایجاد حساب کاربری در پرتال سفارت کانادا (سایت سفارت کانادا) انجام می پذیرد، سپس جهت درخواست آنلاین ویزای کانادا و پرداخت آنلاین درخواست ویزای کانادا اقدام می شود، و بعد از آن یک نامه تاییدیه درخواست ویزا به همراه یک کد رهگیری و نامه انگشت نگاری (جهت مراجعه حضوری به سفارت) ارسال می شود. در تمامی مراحل اخذ ویزای کانادا از صفر تا صد می توان از طریق کد پیگیری (که در نامه تاییدیه درخواست ویزا دریافت شده است) روند اخذ ویزای کانادا را پیگیری نمود.

خدمات ویزای کانادا آژانس هواپیمایی سبزینه شامل اخذ ویزای کانادا ، پر کردن فرم ویزای کانادا ، وقت سفارت کانادا در انکارا ، استانبول ، تفلیس و دبی ، پیکاپ ویزا از انکارا ، استانبول ، تفلیس و دبی ، فروش بلیط هواپیما به کانادا و رزرو هتل کانادا می باشد. جهت مشاوره رایگان درباره شرایط ویزای کانادا ، مدارک لازم ویزای کانادا و هزینه اخذ ویزای کانادا با کارشناسان آژانس هواپیمایی سبزینه تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس آژانس هواپیمایی سبزینه:

02141383